Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova trojka testira zivce kod nas bosnjaka izgleda da hoce da se ponovi 2014 g
i 2014. su zapoceli sda botovi za cvaju i flasu piva
Treba dići ustanak i Trojkaške izdajnike baciti u zatvor
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Au Dino mislim da si usro za sva vremena al hajd... Vidjet cemo..
Aga Dodik objasnio Dini gdje i kako da se veže!
Kako ti Konakovicu mislis ista usvojit na parlamentu kad ste nametnuti i nemate nijednog lika u drzavnom domu naroda u bosnjackom klubu osim Ademovica. Bukvalno gubite tu 4-1. Ovi iz SDA DF SBIH samo izadju i ode kvorum. Tako da vam nece proci ti izdajnicki potezi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imaš lagani sellam od Arijane Memić...dobro si POLITČKI unovčio njenu TRAGEDIJU👎👎
GDJE JE ZASTAVA BOSNE IZA???
Morao čovjek prožvakati one Isake i ZE sinove, čovjek je za 10, Borac i pošten, vjerujem Konkiju
Svašta si morao prežvakati da postigneš nešto za boljitak, narod nije svjestan, odavno nismo imali sposobni jeg i pismenih eg političara od Konakovića, podrška
Bori se Konki kao lav, podrška, nije lahko
Narode stipu dodika ovu 3ku treba odma s vlasti !!!
Razgovarati sa negatorom genocida, pljuvanju i vrijedjanju zrtava kao i njihovih prezivjelih mi daje za pravo da kazem da je bilo kakvo sastanċenje i razgovor totalno nepotreban i kontraproduktivan pogotovo ispred genocidne zastave bez BiH obiljezja. Krmak Dodik mora u zatvor i smije ga napustiti samo u ćefinima. Po meni rat je najbolja opcija, vlah mora preko drine il u drinu bez povratka.
Stevandic pravi chetnik....gad nad gadovima....ljigavac
samo laganini Dino primotavaj Dodika ka EU
Birali ste, gledajte!
Nema gore bagre od ovih Bosandzerosa , samo se bore da bude korupcija!?
eto ga ko srpski svetac
Kako ću s merakom glasati za zelene... Po prvi put....
Spasavaju ove fasiste jebali im oni ma..r. necete vise glasa dobiti izdajnici nesposobni. Puna vam usta drzave a nigdje drzavne zastave na tom sastanku. Na kraju ispade istina da ste obicni trojanci i nista vise.
Skloni se, idiote, dok nisi upropastio i ovo malo što imamo od države!!!