Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja uhljebljenika nema nijednog obrazovanog sudije. Odlucuju politicki.
ovo je prvi korak,naredni je pred Sud Strazbura ako kojim slučajem naš Sud neobori ovaj aparthejd zakon,mada već 2016. oborio je nešto slično i opet po apelaciji Zlatnog Ljiljana,ni tad ni sad rumeni iz Tuzle podrumaš nije mrdno repom
Šmitler je evidentno izašao iz okvira svojih ovlasti i gosn.Komšić je to prepoznao.Ustav entiteta mora biti u skladu sa međunarodnim konvencijama,odlukama suda u Strazburu itd.Ne mogu da shvatim da od toliko stranaka,državnih funcionera i budžetskih uhljeba imamo toliko pravno i politički nepismenih ljudi.Praktično samo u DF imamo prof.Begića koji nešto zna.Ovo ostalo goli racqu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
zasto na klixu nema nista o novim detaljima slucaja Memic ???? iz dnevnika mutapa procitano da je navodno za ubistvo placeno 50.000 Km a romima 200.000 da preuzmu krivicu! spominje se i ime ploskic kao osumnjeceni , zasto klix nista ne piše o tome ??? koga stitite ?
to Ljiljane Zlatni.... rumenko se nije sjetio da pošalje tamo pismo
Kakvih 18%? Niti u 18% niti u 100% vlada SDA. Oni imaju oko 20% od ukupnog glasackog tijela.
Ovu odluku treba ponistiti, ko je šmit da donosi odluke o izbornom zakonu nezavisne drzave?!?!?!?!??! Ne volim dodika ali je ponekad upravu! Sto se tice šmita i odluka !! Sve se mora dogovoriti u Bosni nikakav tutor iz vana ne smije donositi tako vazne odluke!
Komsic je kralj, legenda i penicilin za mnoge politicke primitivce i kriminalce na ovim prostorima!
Moze te ga zvat pjanom al covjek prcaa hdz
Neće da može, odluke Visokog se ne preispituju😉
ponovo u školu,ili pročitaj ko se pita,ustavni sud ili miš šmit
Povedi nas Željko 🇧🇦🇪🇺👏💪
Ako pravno tumace (logicno)onda nema ni duhova ni problema za US da stavi adakta shvabin prekrsaj.
Jadna ona žena i kćer sa ovom budalom. I one će ga se odreći živi bili pa vidjeli Ni dostojanstva ni pameti...
Ustavni sud po svim mjerilima bi treba da uvazi apelaciju i uki Schmitov pokusaj izmjene izbornog zakona u pokusaju spasavanja HDZa
Željko Komšić u akciji spašavanja SDA i pokušava da blokira formira je nove vladti, a sve u cilju da SDA ostane na vlasti, a samim ti i njegova stranka.
Glasaci trojke su puni mrznje prema SDA da im cak nije ni bitno sto visoki predstavnik krsi ljudska prva i ugrozava bosnjake sa ovim prisilnim nametanjem
Prave nas budalama i tako ce nastaviti. Rjesenje je poduzeti sve pravne korake, a posto ce oni sve to pogaziti, preci na fizicki borbu. Bolje grob nego rob. Prijetnjama i ucjenama Hrvati su dosta dobili. Vecina treba da pocne da prijeti.
"bit će interesantno vidjeti kako će glasati suci koje je u Ustavni sud BiH izabrala Narodna skupština Republike Srpske s obzirom da vlasti RS-a ne priznaju Christiana Schmidta za visokog predstavnika" pa jeli autor članka pročitao što je napisao, pa on automatski podriva sud jer sud mora bit nepristran koliko ja znam. ovde niko nije normalan, nije normalan nije normalan.
Vruce, vruce...
Glupost kao i apelacija
Komšić je nazaslužniji za ovakav izborni rezultat HDZ-a. Pomogao je više HDZ-u nego bilo koji političar iz reda hrvatskog naroda. Svaka čast, dobro odrađeno, uspio je da se bez HDZ-a vlast ne može formirati. a što i ne bi kad je u koaliciji sa HDZ-om.
Čim sudije u ustavnom sudu postave vlasti, to znači da su i te sudije dio vlasti, odnosno privrženi strankama koje su ih izabrale i privrženi su politici tih stranaka. Tako da sudije u ustavnom sudu nemaju smisla, jer ne daju stručno mišljenje tumačenja zakona, već odlučuju u skladu sa politikom stranaka koje su ih postavile na tu poziciju.