Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teritorijalna reorganizacija i izborni zakon trebaju! Ne u obliku u kojem Covic hoce, ali se to kad-tad mora dogoditi. ovakav izborni sistem je nefunkcionalan, bas kao i teriotorijalno uredjenje. Nema smisla da jedan kanton od 20.000 ljudi ima vladu, skupstinu i da se na to trose ogromne cifre.
Morat ce doci kad tad, al kad nam mrtvi prestanu glasat.. znaci da cemo se jos nacekat..
Nepravda prema Bosancima mora se ispraviti,nedopustivo je da Bosanci u Bosni budu manjina,a Hrvati konstitutivni u dvije države.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Željko Podizač tenzije Komšić , nula rada a hiljade izjava, jedan konkretan rezultat svog rada reci Željko i imaš moj glas , samo jedan daj nam reci
čuj samo jedan .što je bio u rovu ,to ništa,a ? gde ti je Čović bio.pljačko.
Marhero Bolje da dokumentuje ovu razgranatu narkomafiju a ne komentatore po klixu, jel riješeno ova bomba što je jutros osvanula jesul uhapsili izvršioca i nalogodavca?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HDZ i svi koji podrzavaju raspad BiH , znaju dobro da poslije ovih izbora nista vise nece biti kao do sad . Zato su ovako agresivni i podli ! Jos malooooooo , eto oktobra i kraja plemenskim podjelama !!!!
Ma može Čović tražiti šta hoće ali od toga nema ništa. Niti je Hrvatska niti Europa za to. Ovo su samo Čovićevi spinovi. Vidjet će sada poslije ovog koliko će mladih hrvata odseliti u Njemačku i druge zemlje. Ovim samo nas rastjruje sa ognjišta gdje nisu hrvati većina. Kome ćeš poslije vladati Dragana i ovako nas je malo. Popusti više majke ti. J....te Putin a ti njega
Ma sve ovo je borba za fotelje ebe se njima za narodom i drzavom na sve 3 strane ... 30 godina ista prica pred izbore a poslije kradi do mile volje 4 godine .
Evo ti covica, ti uzivas kad se on javi da odmah nesto odgovaras. On ti dodje ko boca
Bošnjaci žele dominaciju, Hrvata je malo, bore se koliko mogu, Srbi ne žele da im Bošnjaci budu gazde i to je suština......niko ne može dobiti ono što želi i evo rasteže se 30 godina, nastaviće se....
Obozavam komsicevo reagiranje kad god covic nesto kaza ahhahahah tacno nikad ni a nebi rekao kad nebi ni covic hhahahs. Dobar mu je govor u buzimu ocekujem na iducem da i tekbir povede hahahahah
Samo za Komšu, naj pencilina sh. fashista.
Ma budi ti predsjednik doživotno. Ti si pravi predsjednik za ovakvu zemlju.
Covic radi, a Komsic reaguje. Znas li ti nesto raditi Komsicu?
Hrvati smo podpisali sve mirovne sporazume i hrvatski teritorij integrirali u Federaciju BiH. Ako Bosnjaki ne zelite drzati do podpisanog i puzecim koracima mislite preuzeti cijelu Federaciju onda imate problem, jer je to suprotno od dogovora i imamo pravo na 3. Entitet ili hrvatsku republiku u BiH. Bolje dogovor nego da vi prijetite ratom kojeg nitko ne zeli.
Koliko si siguran da baš nitko ne želi?Razmisli još jednom,jer to što ti pišeš jest retorika na kojoj će izbiti međunacionalni sukob širih razmjera.Znači,miruj i pusti politiku,nije to za tebe...
Ovaj Komsic samo laje ko pravi mahalas od kako je u predsjednistvu a koliko je imao posjeta najvisim zvanicnicima zemalja i sta je konkretno ozlobirao za BIH? Evo Dodik opet u Russiju,rade na nekim projekti,ma,naoruzava policiju itd....samo uporedite dva predsjednika i njihove radove na terenu samo toliko.
hns je udruzenje gradjana. odluke tog udruzenja nisu obavezujuce niti imaju neku pravnu snagu. isto kao i odluke udruzenja gradjana 'fikus' iz konjica
moguće je kako nije, nek reorganizuje ZHK i nek se pripoji hrvatskoj. to bi bilo super za sve.
Znas li koliko ZHZ doprinosi ekonomski ovoj drzavi?
Samo ukinut kantone i entitete. Plate bi svima bile po 3000 KM odmah. Nema čovjeka u BiH koji na to sad ne bi pristao, osim naravno vas političara što kuhate i ništa ne radite.
Je šta je ovih Bosanskih katolika aktivno majko moja. Ako vam se ne svidja MARŠ IZ NAŠE ZEMLJE JER IOVAKO IONAKO IMATE DVOJNE PASOŠE.
jesmo ljuti danas nesto