Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo naprijed Komšiću, stisni gas! Ti si jedina nada Hrvatima u BiH da dobiju svoj entitet! Ogadio si Hrvatima Bosnu i Bosnjake vise nego itko!
Škutorima misliš
Po ustavu i Dejtonu, clanovi Predsjednistva predsatvljaju sve gredjene BiH. Nigdje ne pise da clan koji je Hrvat predstavlja Hrvate ili da Bosnjak predstavlja Bosnjake ili da Srbin predstavlja Srbe ili da Ostale ne predstavlja niko. HDZ podvala je prica o legitimnom predstavljanju u Predsjednistvu. Komsic je Hrvat koji je odgovarao vecini gradjana BiH. Po ustavu i zakonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta je ovaj "političar" uradio za BiH za vrijeme svog trenutnog mandata? Svojim izjavama je pogoršao naše odnose sa susjednim zemljama, nije se sastao niti sa jednim važnim državnikom u svijetu, nije ništa znao iskomunicirati sa EU diplomatama, a kada je korona počela, pobjegao je kao miš u rupu i nije ga na sceni bilo dobrih godinu dana. Je li se tako ponaša lider? I vi bi njega opet izabrali?
Nisam ni jednom , necu ni sada . Sad glas Denisu ide
dovoljno je sto je vas dobro zajebao. Nista vise ne treba da uradi.
Trebali ste na to prije misliti.
Čisti predizborni, najjeftiniji providni populizam dostojan osobe niskog intelekta, a što je i kakav je Komšić Željko. Uz to je i dvoličan, znajući da nema ni teoretske šanse da se partikularne odredbe Ustava mijenjaju, odn ovo pitanje vitalnog NACIONALNOG interesa kao i druga, može drugačije urediti samo novi Ustav
Podrzavam, al sta si cekao dva mandata da to uradis...
za 10tku... KONAČNO ZA BOSNU I HERCEGOVINU I NJENE GRAĐANE DA ZASTUPA!!! HVALA VELIKAAAAA.....
Traži da se ukine omiljena igračka sda ,jeli to pukla tikva?
Po ustavu i Dejtonu, clanovi Predsjednistva predsatvljaju sve gredjene BiH. Nigdje ne pise da clan koji je Hrvat predstavlja Hrvate ili da Bosnjak predstavlja Bosnjake ili da Srbin predstavlja Srbe ili da Ostale ne predstavlja niko. HDZ podvala je prica o legitimnom predstavljanju u Predsjednistvu. Komsic je Hrvat koji je odgovarao vecini gradjana BiH. Po ustavu i zakonu.
Vitalni nacionalni interes je samo bosanski nacionalni interes,interes države BiH,ne treba ugrožavati ni etničke interese bosanskih etničkih skupina,naroda.
Gospodine Komsicu, u ovoj zemlji ima mnogo roditelja koji bi voljeli da njihova djeca imaju normalan zivot. Ne mislite li da ste za 20 godina imali i vise nego dovoljno da im to omogucite? Niste uspjeli i zato bi bilo ok da se i vi i oni kao vi povucete. U suprotnom i dalje ce vas birati isti, a mladost i pamet nam odlaziti iz BiH.
bitcekako... ispade da ti je Zeljko kriv a ne ona trojka varalica i naci poglavica. Ti bi da se on i oni kao on povuče a da oni/ovi legitimni zasjednu i da nas odvedu u svijetlu budućnost. Griješiš
Niko ne komentariše šta je stiglo iz njegovog kabineta nego samo...vidi mu glooove. Šta je od njegovih prjedloga neispravno? Na izborima treba dodati još jedan listić za Dom naroda pa neka ga narod izabere, a ne stranke jer i oni rade narodu o glavi. Dom naroda je najviše stvari zakočio u rješavanju problema i donošenju zakona, a tek blokiranju ispunjavanja 14 uvjeta koje traži EU da ne govorimo.
Buuuum , to Željko!!!!
Zeljko, samo NAPRIJED. Neće fashizam stanovati u Bosni. Zalud vam sav trud sljedbenici politika zavadjanja naroda i razgradnje Bosne! Uništili ste sve čega ste se dotakli. Dosta vas je. Pravite privid da vas je više.
Jedini političar koji sa svojim timom radi na građanskoj državi, među onima koji se bore za BiH. Ne podrazumijevam tu HNS i RS strukture koje rade na dezintegraciji države. Ostali NIP, NS, SBB, SDA i slični trabanti su samo za svoje lične interese, ljudi sa sumnjivim i /ili diplomama i znanjima. SDP dokle god da vodi Nikšić i bulumenta oko njega, načekaćemo se pravne države....
Predsjedniče svaka čast. To su pitanja koja treba otvarati u BiH.
Nije nemoguće da ovo prođe, jer Ustavni Sud nema nikakve veze sa pravom. Možete reći da sam vidovit, ali milion posto će SDA sudije glasati za, SNSD i HDZ sudije protiv i ostaje da se vidi šta će Nijemac narediti ovim dobro plaćenim stranim sudijama, koji bi proglasili nevinom i majku 9 Jugovića, samo ako im dobro plate ili narede. Toliko o nezavisnom sudstvu navodno najvišeg sudskog tjela u državi.
"Prema sadašnjim rješenjima, nečija etnička pripadnost je važnija od sposobnosti, obrazovanja, znanja i vještina". Ovaj stvarno misli da bi ga neko izabrao na osnovu ovih osobina. Na osnovu ovih osobina ne bi mogao biti ni portir u SDA, ali je kao "Hrvat" preko džamijskih glasova "zabiberio" Čoviću i Hrvatima.