Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Bosnjak musliman i uvijek sam se radovao novoj godini kao dijete a i sada kao odrasla osoba. Isto tako radujem se i Bozicu zbog svojih prijatelja katolika jer prvu poruku koju dobijem za Bajram je upravo od tih ljudi. Uvijek bilo i ostalo. Kraj.
Pa ako idemo logikom Pezica i Kuduzovica i inih, ako je on tebi cestitao Bajram, onda je on potvrdio tvoje i presao u islam, tako da i ti njemu slobodno cestitaj.
Ne postoji bosanskohercegovacki identitet i pojava kao sto je Komsic razaraju BiH jednako kao i sporni bilboard. Za suzivot je potrebno postovanje razlicitosti i razlicitih identiteta a ne namecanje zajednickog ili bilo cijeg ostalima.
Haha koji bolan identitet hoces vec jednom priznat da je BIH zajednica tri naroda i da parazitiras na tudjoj fotelji. O jedinstvenom identitetu pricaju samo Bosnjaci ali oni to zamisljaju kao muslimansku drzavu sa hriscanskom pokornom manjinom. To su vam samo vlazni snovi, za stvarnost treba vas biti bar 80% i da se mnozite kao Albanci 70tih sto dokazuje i ova pat pozicija koju drze Srbi i Hrvati bez njij ne mozete nista.
Sjedenje po kafanama je zajednički bosanskohercegovački identitet. Ali cijena kafe/kave ga sad razara.
Što je bosansko-hercegovački identitet?
A jadnici iz SDA i drugih bošnjackih stranaka zele gradjansku drzavu. Bas su jadni.
Da slkažem se i to treba pod hitno sankcionisati. Bilo gdje, u bilo kojem dijelu države.
Eh sad si se javio. A dok si izigravao Baketovu pudlicu nisi pomislio da i to vodi ovome sranju danas.
Molim policijske snage da rasvjetle ovaj cin i da se pocinioci ovog djela procesuiraju Mi Bosnjaci (muslimani, katolici, pravoslavci i drugi) moramo da shvatimo da je zivot samo zajedno. Ko to ne zeli, objavljuje rat svome narodu, svojoj naciji.
U krajini nema HRVATA, ali iz krajine imaju hrvati u domu naroda. MRŠ islamski fašisti. Raspad ovog sranja od tzv države dolazi ovo je samo dakzni materijal.
U goradždu nema hrvata ali muslimanski fašisti su izmislili jednoga za dom naroda.
Ajd nee kenjaj imas ti pametnija posla... sto ne kazes da je to udar i izazivanje mrznje jer ko ce postavljati bozicne cestitke u muslim.sredini ako nema niti jednog krscana .. ili da postavlja muslimanske u katolickoj sredini.. neka svako svoje proslavlja.. niko nikome ne zamjeri ...ovo subpoliticke igre
A zajednički identitet postoji ko i Atlantida. Dokle mislite ovim jeftinim podavalama muljati narod? Mislite da će biti lakše kad se jednom trznemo iz ovog sna?
Sve je to naređeno poslije đume. Gradžanski iskreno.... kao što si i ti izabran. Mrš u PM B.....
divi ovog sejde hahahha
Ovaj billboard sam primijetio jučer u Zenici. Sramotno. Kao Bošnjak se ovoga stidim i samo mogu reći da niko takve stvari neće govoriti u moje ime. U ovom gradu i ovoj zemlji su se stoljećima slavili novogodišnji praznici. Oni koji su jučer došli ovdje, pa bi da određuju šta će ko slaviti, mogu slobodno nazad odakle su došli, jer nisu prijatelji ni Bosni ni Bošnjacima.
Ne postoji bosanskohercegovacki identitet i pojava kao sto je Komsic razaraju BiH jednako kao i sporni bilboard. Za suzivot je potrebno postovanje razlicitosti i razlicitih identiteta a ne namecanje zajednickog ili bilo cijeg ostalima.
Jedino i je Komšić normalan u Bosni i Hercegovini i potpisujem svaku njegovu riječ, jbt, pa jedino u BiH je najnormalnije vidjeti muslimana kako slavi Božić i Uskrs i istovremeno vidjet katolika i pravoslavca kako slave dva Bajrama. Ovi bilboardi su ništa drugo nego do politike SDA i već proglašene Izdajničke Zajednice.
Ti koji to pišu i ne znaju šta je kultura niti civilizacija. Ako misle vjerski trebaju znati da je Muhamed imao za prvu ženu Hrišćanku..trebaju znati da je rodjenje Isusa i dio Islama (Isa a.s.) kao poslanika, I da svi mi ljudi imamo zajednički korijen, Svi bukvalno možemo na neki način obilježavati ili slaviti sve ...što da ne U svakom slučaju trebamo biti pristojni i tolerantni