Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako te preglasaju uvijek možeš povući vitalni interes u klubu delegata hrvatskog naroda u Domu naroda hahahaha
vlast je kao droga , okrvave oci , um se zamraci ...niko ne valja , ni narod ni drzava ...niko ako nisu oni na vlasti ! to je jedini problem! i smeta im razvoj ...sta Sejdo ima treziti u razvijenom drustvu gdje se radi?sta su uradili ikada ?Sejdo se proslavio sa ..po prstima... i sada pije po vazdan i price suplju ?i poslije...chettalja ...chetalji...
Stvar je u tome sto on nece biti taj koji je preglasan...Cini se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a ako bude 2:1 u predsjedništvu,hoće li se pozvati na klub Bošnjaka
Znaci ne zelis da BH-gas bude zaduzen za plinovode, nego da ide u ruke uzurpatorima?
Gledaj HDZ botova podrzanih svesrdnim plusevima uredništva Katolixa. Ovaj portal je preko fingiranih komentara i lajkova uvijek služio HDZ-u za blaćenje Komsica. Samo budala to nije jasno. Osvijesti se Bošnjace!
Dzubre
Eto ti ćeš da gazduješ gremlinu
e ovaj baš zapeo da nešto zaustavi .... kad nije pelješki most, da mu je bar neku od konekcija .... :-)
Sejdo ba jes primio one pare za sunet ?pitam za jarana kaze bi i on poslo 50kobajagimaraka.
I jedni i drugi dusmani dobicete cunu moju potpis dzaba ste krecili
Sejdo baca šuplje. Bolje bi mu bilo da skoči s Pelješačkog mosta, obećao je.
Gledaj HDZ botova podrzanih svesrdnim plusevima uredništva Katolixa. Ovaj portal je preko fingiranih komentara i lajkova uvijek služio HDZ-u za blaćenje Komsica. Samo budala to nije jasno. Osvijesti se Bošnjace!
Nikako da nei shvate BH realnost. Moj Komšiću, mo'š mislit kako ćeš ti opstruirati Hrvate u Hercegovini i Središnjoj Bosni da naprave konekciju na HR plinovod, a bgm. i Srbe u RS da se spoje na Srbiju. Zarad svog šupljak populizma i BHgasa uskratio bi Sarajevu, Zenici, Tuzli... siguran i ekološki prihvatljiv energent. Nego, šta je s konekcijom za USK. oni najbliži a najudaljeniji od plina 🙈 Ah da, čekaju aerodrom pa će plin avionima dopremati 🙈
Naravno da će opstruisati jer će 90% korisnici tog gasa biti Bosnjaci a treba da se pita firma u Širokom a ne u centru države, BH gas. Sve treba da zavisi od HdZ-a i vas, nacionalne manjine?! Shvati da komentari na Klixu nisu mjerilo već botovi HDZ-a podržani uredništvom ovog prohrvatskog portala braće Shimshim.
@NjivaNiksic ... gdje vidiš problem, niko ne tjera tih tvojih 90% da se priključe na bilo koju konekciju. Možete i dalje na ugalj i gume. Do vas je, ali to ne znači da možete uslovljavati druge kako bi na kvalitetan način riješili opskrbu plinom. Usput, odmori malo od te bezvezne SDfA priče, džaba struju trošiš.
Pa hoce li ovog lika iko pomesti sa scene? Uhvatio se mikrofona k'o pijan plota, i telali... Dosta? Hajd' kuci, naporan si.
to je pljačka Dodika,Čovića,Plenković a već odavno poznata.ima i knjiga o tom napisana.mamu im.
"Hrvat"bi da se ugradi dok je još na vlasti.
Samo državni zakon o gasu...Komšić je obećao i građansku,dobio potpise građana i mandat,nadamo se da neće izdati.
Presjednistvo koje prestavlja Suverena BiH (a ne narode) dalo je zakletvu da ce stititi interes Suverena (Institucija Nacionalni Parlamenta BiH) mora zastitu opstim interes BiH Nacije (gradjana).
Jel ovaj ikad ista konstruktivno sproveo za BOSNU? Samo zna se emocijalno dreciti kao u vezi Peljeskog Mosta.
ebo te most.šta to Čović i mile uradiše.de nam reci.mi ne znamo.
Nikad ništa. Rezultat politike, ništa. Samo on pare uzima i to je to
Dosta ljudi ovdje ne posjeduju ni minimum znanja. Željko Komšic je patriota i što se tiče države, potpuno je na strani većine gradjana BiH.