Nikako da nei shvate BH realnost. Moj Komšiću, mo'š mislit kako ćeš ti opstruirati Hrvate u Hercegovini i Središnjoj Bosni da naprave konekciju na HR plinovod, a bgm. i Srbe u RS da se spoje na Srbiju. Zarad svog šupljak populizma i BHgasa uskratio bi Sarajevu, Zenici, Tuzli... siguran i ekološki prihvatljiv energent. Nego, šta je s konekcijom za USK. oni najbliži a najudaljeniji od plina 🙈 Ah da, čekaju aerodrom pa će plin avionima dopremati 🙈
Naravno da će opstruisati jer će 90% korisnici tog gasa biti Bosnjaci a treba da se pita firma u Širokom a ne u centru države, BH gas. Sve treba da zavisi od HdZ-a i vas, nacionalne manjine?! Shvati da komentari na Klixu nisu mjerilo već botovi HDZ-a podržani uredništvom ovog prohrvatskog portala braće Shimshim.
@NjivaNiksic ... gdje vidiš problem, niko ne tjera tih tvojih 90% da se priključe na bilo koju konekciju. Možete i dalje na ugalj i gume. Do vas je, ali to ne znači da možete uslovljavati druge kako bi na kvalitetan način riješili opskrbu plinom. Usput, odmori malo od te bezvezne SDfA priče, džaba struju trošiš.
Prikaži sve komentare (204)