Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahebo si nas željko ja ti kanton halalit neću sad pričaj šta hoćeš
Ima li taj njegov DF još i jednog člana, osim njega i njegove uže familije?
koja je kvota da ce Hanka Vajzovic preci u neku drugu stranku?
Podrska Fahri i SBBu
Smrad iz SDA šupka zvani Komšić.
Ako df predje izborni prag na slijedecim izborima bice to najveca politicka senzacija poslije rata
komšić ima problem zvani "Hrvati" (one koje npredstavlj) te HDZ kao latentna jutarnja,dnevna i noćna mora,..
Da se svi zalazu za drzavu kao sto to radi Komsic mi bi davno bili u EU.
Ti si izabran da budeš stožina .
Ne nečeš nego ne smiješ alkosu . Zlo za BiH i primjer za mlade kakav političar ne smije biti . Ostačeš upamčen kao političar koji je 25 godina u samom vrhu a ko fol ne vidi kako je oko njega sve opljačkano od njegovih koalicionih partnera kojima ne smije ni pisnuti . Dotle se svađa sa svim susjedima ( lako tamo nađe takve kao on ) .Ukratko napuhani samoljubljivi destruktivac koji nikad ništa konkretno ne uradi .
Držite se vi "Jagode" gospodine Komšiću,nek se oni gombaju! ;-)
Ti si najbolji kad se poklopis po usima i kad te nigdje nema
Suti Baketova pudlice, ni jedne
Ti samo možeš biti arbitar za šankom. Što se tiče ratnih zasluga respekt ali kao političar si ljiga i nula. A vala i dobro si unovčio Zlatnog ljiljana jer polije rata si non stop na funkcijama, a bilo je dosta boljih boraca u Arm8ji BiH i Hrvata i Srba i Bošnjaka i Ostalih od tebe ali nisu dobili ni kutiju cigara za nagradu naspram tebe i sličnih.
E, hebaj9i ga...ovim komentatorima s klixa niko živ ne valja osim Kojota. A on vam sigurno nikad neće postati lider.
Da li je iko obavijestio Zeljka da je njegova politicka karijera zavrsila ? Petak 13.
Komšiću sve teže. Sad je izgleda vlada u Sarajevu na redu, pa ne zna kako to objasniti svojim biračima. HDZ je najveća stranka u Hrvata i to treba da akceptira, da HDZ predstavlja većinu. Kao SDA kod Bošnjaka. SDA njega više ne treba, jer više treba HDZ. Jer nemože se ovako dalje. Pandemija je i niko na svijetu nema novaca za pomoć. Kao dosad.
Ja mu fino na fb napisem da se prodo za black friday, on me banuje. Bolan koaliras sa strankom u kojoj je ramiz shrek salkic. Kud ces dalje?