Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak je Komšić ratni heroj za Konakovića koji je u rattu trenirao košarku a tamo mu pisali da je u vojsci
Iz rata smo izašli prije trideset godina, i oni koji ga ne pamte trebaju birati, izgleda, one koji su bili u ratu. Dok mladost odlazi, penzioneri o svojoj mladosti muhabete.
Konakovic je veliki smutljivac i spletkaros. Tajno ide u Dodikovu stalu da pravi dogovore na stetu BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dinokiju raste nos, opet...
Konakovic je veliki smutljivac i spletkaros. Tajno ide u Dodikovu stalu da pravi dogovore na stetu BiH.
Konaković je izdajnik i nametnuti jazavac. Sve da to i jeste Komšić rekao, vjerujem da je imao razlog i bio u pravu. To je razlika između Željka i nametnutog Dinokija.
Snishodljivi Konaković će na kraju bas na Komšiću polomiti zube. I kolko se god izdizao na zadnje noge, cinjenice govore da je Komšić i njegov predsjednik.
Ako laže koza ne laže rog . Sve jasno ko dan.
Komšić je unazadio BiH deceniju...
od Hrvatskog dobrog decka se samo lazi mogu ocekivat
konakovic je Vucicev pijun kojeg kontrolise preko Zukorlica
Povedi nas Željko!
Obraz Senadeeeee. Od tada mu nista ne vjerujem.
Vala Komsicu i tvoj mandat donosi vise stete, nego koristi. Inat predsjednik.
Ja sam musliman Bošnjak, al nešto više vjerujem Komšiću u ovom slučaju.
Briga Komsica on ima evropsku platu ,uziva u EU al s leda bih gradana.Njemu ovaj status bas odgovara nema nimalo empatije prema ljudima koji su mu dali tu privilegiju.I da sigurno je bio protiv ulaska Bih u Eu.Konakovic je u pravu.
A DIFovac radi za 1000KM??
Konaković je prodavač magle i manipulator.
Bilo je i milion svjedoka kada su te gledali na Face TV gdje si rekao da nedas obraz Seeenadee, nikad više sa SDA
NAJJADNIJE JE ZA DRITKA, MUNAFIKA I KUKAVICU IZ SELA KUKAVICE, ŠTO JE SVE ONO ŠTO JE NAPISAO NA A4 PAPIR , ŠTO SU MU DIKTIRALI "D+Č" MORA SADA REVIDIRATI NAKON ŠTO JE OBERŠEF MARFI KAZAO: IZMJENE DA, ALI SAMO KROZ IZMJENE USTAVA. KAKO ĆE SE DRITKO SADA OPRAVDATI NIŽIM ŠEFOVIMA "D+Č", ŠTO SU UZALUD ORGANIZOVALI SIJELO U VINSKOM PODRUMU - A JOŠ MU JU GORE ŠTO NE PROLAZI ČOVIĆEV IZ. ZAKON ZA KOJI JE I SAM GINUO DA SE IMPLEMENTIRAJU.
Nije on iz Kukavica medjede jedan
LJIGAVI TROJKAŠI SU JOŠ OD POSLJEDNJIH IZBORA SHVATILI I PRIHVATILI JEDNU STVAR: ŠTO SI POPUSTLJIVIJI I SERVILNIJI SH. FASHISTIMA TO SI DRAŽI TZV MZ. U SVOJOJ SERVILNOSTI I SAMOPONIŽAVANJU IŠLI SU SVE DUBLJE I DUBLJE, E DA BI U DODIKOVOM VINSKOM PODRUMU PREKARDAŠILI SVE MJERE DA ČAK NI MARFIJEV ŽELUDAC NIJE MOGAO PROGUTATI TOLIKU ISPORUKU I DILENTATIZAM. SAD SE POKUŠAVAJU VADITI.
"D+Č" su unajmili 3 nepismena skota i diktirali im u Dodikovu podrumu na A4 šta moraju u roku od mjesec d. izvršiti. Nastalo je opće slavlje u sh. taboru nakon ove "historijske pobjede" (čitaj: Bošnjačke nakbe). A onda je Marfi rekao: Curik! Ovje je protuustavno! Šok i nevjereca u BL i ŠB.