Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P a zar vama vise nije jasno da je sema sasvim razradjena ,da se narodu do na uvid neki sporedni problem dok se nesto mnogo vaznije ne odigra ,pa tako i ovo sa Sipom,ocekujte nesto mnogo vece od jedne rasprave u vezi nekog policijskog organa koji i sam je pod nadleznosti onih koji su je osnovali,ako oni nis nadlezni za kriminal bez obzira na status pocinioca pa ko je onda,nego ovo je samo jos jedan vid kako narodu zatvoriti oci,pricajte o problemu,to je parola,da narod misli kako neko sve nadgleda,pa isto to su i emisije ,,60 minuta,crta,i sve druge ,samo da se narodu zamazu oci, kako neko ipak ima kome ce svi ti kriminalci odgovarati .Nazalost kako sam njihov koncept govori politicke emisije pa shodno tome tako i rade nisu oni bas naivni da sjeku granu na kojoj sjede
Sve je ovo skretanje paznje sa necuvene pljacke u Bosnjackom taboru. Gdje je gospodo barem trag o pljacki vise od 8 MILIJARDI US dolara koje ste netragom slistili u vrijeme i neposredno poslije rata. SIPU treba ukinuti jer ne smije da pipne tamo gdje je vatra. Sipa je politicko oruzje jasno vrlo odredjenih krugova. Manje vise jahanje na Dodikovoj pljacki sve dok vas ne vidimo gospodo iza brave uzalud je sve.
za ,,spornih\'\' 145 miliona km trebalo bi da odgovara svako - ali ko ce postaviti - to - pitanje dok se ne rascisti - gdje su nestale desetine milijardi maraka samo u donacijama, plus gro ,,pitanja\'\' ko su akteri pokvarenog softvera a ko su hardver djelatnici u postratnom procesu kriminalne privatizacije drzavne imovine?