Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste da ste jedini ste koji se niste prodali i jedini koji niste izdali svoje glasace a ni narod... i uz to nesto radite konkretno - koliko toliko odnosno koliko mozete i dajete primjer kako jedna napredna drzava treba izgledati... a ovi sto vas se boje (vise nego mrze) nemaju nikakvih argumenata protiv vas (afera, skandala, kradja, korupcije) pa vam onda spocitavaju najjadnije uvrede tipa da ste cetnici, ustase, spijuni a i sami znaju da to nije istina... samo hrabro naprijed!
Bravo Nasa Stranka, konacno jedna normalna stranka u Bosni za promjenu.
SDA-u odgovara NS jer razočarani SDP-ovci slabe SDP tako što prelaze u NS. SDA- u su poslastica male stranke, ali njih ne diraju. Valjda dok im odgovara.
Hah, što ga pretjera Kojoviću, ohani malo!
Da li ste znali da je Predrag Koljević gay i ima dečka. Da li takav sutra da bude na vlasti ?
@Krstomlatt Bolje i takav, nego takav kao ti idiote bolesni.
Najjača?! 🙄
Bujrum u BL i Siroki Brijeg pa skupite jedno 100 hiljada glasova i onda mozete pricati.
@macak_u_cizmi Vjerujem da sada u Sirokom imaju vise glasova nego sto je SDA ikad imala ili ce imate, lp
@macak_u_cizmi Znatno više nego SDA...POYY
"Bili ste dobri" dok u KS niste ugrozili interese SDA, naročito u KS. Sada ima da budete meta ljigavih medijskih napada na vas. Da niste pomogli drugima i sebi da preuzmete KS kuća bi vam bila mirna.
Naša stranka je uspjela budžet od 406.000 KM u 2015. povećati na 690.000 KM u 2019. godini. Naša stranka je broj vijećnika u protekle četiri godine povećala sa 15 na 33 vijećnika. Jeli ovde neko lud ili sta?
Peđa ubleha, nije vise Fudo
Sve odluke u državi se donose i donosiće se bez Vaše "uhljeb" stranke. Ličite na udruženje pčelara.
hahahahahahahahah jedva vi odlucujte i u sarajvu.. ali necete jos dugo
još malo
Sedam sekretara SKOJ-a se vrte u grobu zbog ovih ulickanih kvaziljevicara..
eo mojim talibanima friška vijest da mogu srbove podjbvt, i mićka... precjednik fpo u austriji najavio ostavku. ali, kako bi to klixovi 'novinari' mogli znat 😁