Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti jednom, idući u borbu, nisam čuo da je neko rekao nešto poput hajdemo ubijati četnike jer su Srbi. Velika je razlika izmedju viteske i agresorske vojske.
Kod nas nije bilo mržnje na nacionalnoj osnovi. Jedini motiv je mogla biti eventualna Alijina zlatna kašika. Ostalo su sve heroji i ljudi koji vole BIH🇧🇦
Hvala mu. Nadam se i da ce nekad biti nagradjen za to.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bilo je heroja sa svih strana u nasoj casnoj Armiji. U mojoj jedinici je bio Kinez koji je doselio prije rata ali je jedva pricao Bosanski, a kasnije 94. nam je dosao Irac koji je sluzio u njihovoj IRA. Nikada zaboravljeni!
herojčina finac
"Nije moj posao govoriti drugima kako bi trebali upravljati svojom zemljom, ali ako želite moje mišljenje, ono što Bosni treba je jedan jak nestranački vođa koji će držati nacionaliste pod kontrolom i ujediniti narod." Eee moj jarane, jedan je Tito bio!
A to i jeste jedino rješenje za, BiH, jedan normalan čovjek, za, sve narode, da pokrene ekonomiju, privredu i zabrani huškačku politiku, lopove koji pljačkaju firme i državu, sad je jasno da je, Tito bio genije za naše živote, a penicillin za nacionaliste, lopove i, svjetske mutikaše i licemjere
Molim ove u komentaru da mi odgovore kada i kome je to rahmetli Alija obacao zlatne kasike, hvala?
Obećao je u govoru da će nakon rata građani jesti izlaznim kešikama, da rekao
Pojedose se pravoslavni teroristi, a uzp-ovci se kriju ubmisije rupe. Treca sila evrope je zaustavljena na Bosni. Bez icega. Sad pravoslavni turci izmisljaju bajke i pale eroje. A malo truda su ulozili da sakriju nedjela i zvjerstva koja su pocinili nad neduznim civilima i nenaoruzanom narodu. Par hiljada godina zatvora i vjecnost zlocinackih mitova nikad nece biti zaboravljeni dok zemljom hodaju casni i posteni! Gospodine hvala Vam za sve!
A gdje nam je bio Forto ?? Campara ? Kojovic ? A daaa Dojche i Belgrade al zato Konakovic ima 5 god rata onog rata koji je trajao 3,5 godine
Liči malo na Faruka Šehića.
Podrzat momka kupovinom knjige,to je najmanje sto mozemo uciniti,posto ce nam trebati opet....
Budala
Hvala ti 🤝⚜️
U Bosni i Hercegovini nije problem narod, nego bagra politicara koja se vodi onom "zavadi pa vladaj...i usput se bogati".
Kad neko ovo kaže najradije dođe mi da plunem. Prosječan iq Bosanca nije veći od sobne temperature, samo se gleda kako da se ukrsde i ovaj drugi prevari radi lične koristi, i onda bože dragi što li su političari ovakvi?
Strani plačenik
A ti? Ti si obicni nepismeni djikan xD
Bosna i Hercegovina!
Sarajevo je bilo četiri godine Gaza.
Ga. Benjamina.... uruci nagradu Sarajeva sto prije!🇧🇦
Sutra narucujem knjigu, hvala ti Jani! 🫶