Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHA SMIJEŠ LI TO REĆI IZMETBEGOVIĆEVOM TJELOHRANITELJU PENISU PIZDIĆU?
A protivustavni referendum, koje nebuloze. Ovi misle da stete samo Bosnjacima a ustvari prave stetu svima, ne treba onda ispuniti uslove MMF-a pa neka se zaduzuju kod komercijalnih banaka po znatno gorim uslovima.
Nisam primijetio da ste groktali tako kad je Bakir, svjesno, pokrenui 9.januar, pa samostalno, a u ime svih tužbu (protiv Srbije koja nije ni učestvovala u ratu), pa na dalje... Ostalo je jos ukidanje RSa, kao poslednji čin postojanja BiH, a to će biti i ultimativni potez Bakira i njegovih pulena.
kakav je ovaj klub "Srba", jel neko bio? kakvi im DJejevi dolaze?
Nađu oni uvijek neki izgovor da ne rade. Pravi ste trutovi.
hebo majku a kad oni prkose svima i ne postuju odluke US onda je sve ok :) poshampi s ei na vas i na bakira i na covića i sve redom iz pozicija i opozicija. Vi se svi redom preseravate uz dobre plate a narod pati.
Pozdrav Bosno , 25 godina i još će proći 25 dok se naučimo pameti .Misliti da smo pametni nije isto kao i biti pametan . Hoćemoli to dozivjeti ?
Doce te vi sami,i molice te da radite...
@BikKojiSijedi ,ja bih rekla za vas dva''rugala se ruga,al' joj bila druga''!
@BikKojiSijedi ,sarkazam se ispoljava na drugaciji nacin,ali ok,jasno je.Ubuduce samo smile i bice jasno.
Treba vam i plate blokirati pa da vidimo.Nadam se da jos ima makar neko normalan u drzavnoj politiki pa da ce to i uraditi.
Mamu li vam jebem...a vi kada djelujete vanustavno i kada se sjednice indalje odrzavaju...ha?
Ja tesko nac muhu u supi.
Visoki predstavnik treba odmah smeniti sve koji se ovako ponašaju..., a svaki dan ne dolaska i nerada , odbiti od plate... To je jedini put , jer Visoki i jeste da prati rad i ispunjavanje ustavom propisanih obaveza ( pa i poslanika) PS : jel bre Radmanko , jel to što govoriš ( dogovor i koncenzus) važi za sve ili samo kada šumnjacima gori pod nogama....
@Boba70BG Međ. okolnosti ne idu na ruku logici , ali uvek je bolje sprečavati i uništavati diktatore i one koji ne poštuju regule , nego kasnije gasiti požare i praviti ponovo mir....
samo odbiti sve od plate pa nek i dalje NE dolaze !!
Srbi se bore za postovanje insituticija drzave BiH. Ludilo
A plate primate??????????????????
I kirba se iznenadio kad je vidio kakav kapacitet moras bit da izadjes na kraj sa ovim djikanima