Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAsković je već izložio slučaj kada je Lukač lažno tužio u BAnja Luci 2010 radi klevete. I Izgubio. ZAtim je banjalučko tužilaštvo podiglo optužnicu protiv novinara Hadžiomerovića i KAletovića, i ispostavilo se da je lažna optužnica. I na kraju je banjalučka policija prije godinu dana izdejstvovala i pretres prostorija Klixa. Bez valjanog zakonskog osnova. Jedino gdje nije reagovala je slučaj kupovine dva papka od Željke Cvijanović. Koji nije mogla izgubit ! Dva zadnja puta sam ih ja j... osobno
Na stranu politika, prepucavanje ovog ili onog, ratni zločini i sve ostale teme. Meni je, od kad sam ga prvi put vidio pred kamerama, kod ovog Lukača odmah u prvi plan iskočila jedna čudna stvar. Taj čovjek ima nevjerovatno hladan pogled, vidiš da tu nema trunke bilo kakve emocije, to je sasvim prazno. Neko pomenu serijske ubice i slično, on baš izgleda poput tipa kojem je na emotivnoj skali isto ispijanje čaše vode kao i klanje djeteta. Mislim da mu puls ne bi porastao ni za 2 otkucaja.
Morat ce ga zvati nas dragi vodja kim do dick
Lukacu providan si naravno da su snajperisti sa zgrada po BL cekali najmanje gurkanje naroda da pocnu pucati..
Neka visi taj Visković, reko bi Predsjednik !!
Pogled mu bolje sijece od shogun noza.
Vasković odgovara Lukaču: "Kad si već toliko sposoban i nepodriven, zašto nisi 27.04.2015. spasio život policajcu Draganu Đuriću u Zvorniku i spriječio ranjavanje još dvojice - Željka Gajića i Steve Milovanovića, a imao si informaciju o napadu na tu Policijsku stanicu šest mjeseci prije nego se napad desio." http://slobodanvaskovic.blogspot.rs/2015/12/vaskovicev-odgovor-lukacu-reci-srbima.html
Vasković odgovara Lukaču: "Kad smo već kod prolivanja krvi, hajde budi dobar dečko pa odgovori KO JE UBIO KAJTEZOVIĆ JASMINA, iz naselja Ruža u Bihaću, prije početka ratnih dejstava 1992. godine? Da li si to bio ti?!" "Kad smo već kod prolivanja krvi, odgovori KOJI SRBIN JE, ZAJEDNO SA RAMOM BRKIĆEM, EMIROM SELIMOVIĆEM, IBRAHIMOM HODŽIĆEM ZVANIM BAJKO, ŠEFIKOM SMLATIĆEM, JASMINOM NUHANOVIĆEM I IRFANOM SARAČEVIĆEM BIO NA POČETKU RATA U JEDINICI ZIKE KADRIĆA? Da li si to bio ti?!"
Vasković odgovara Lukaču: "Kad smo već kod prolivanja krvi, hajde budi dobar dečko pa odgovori KOJI SRBIN JE NA POČETKU RATNIH DEJSTAVA U BOSANSKOJ KRUPI, U SASTAVU JEDINICE ZIKE KADRIĆA, PUCAO PO SRBIMA? I TO IZ SNAJPERA! Da li si to bio Ti?"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamo nazalost malu Sjevernu Koreju u svojim granicama.
Prvo napadi na tv,sad na novinare,sve se radi kako bi se totalno zabranila sloboda govora ,misljenja..Polako al sigurno se gradi vladavina diktature u ovoj drzavi po uzoru na S.Koreju.
ovaj ulijevo na slici isti čombe
ja sam jebač,čuvajte me se mogao bi vas pojebat
pa idi yebi sta ces na klixu