Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biljezi li rupe po cestama? Da nema bijelih traka? Gdje je kliziste, da se ceste ne rade godinama,pa kad naletis,vozilo da se izvrne? Biljezite gluposti sa tim dugmicima.
vozis nocu ,malo kisa sipi ,ne vidi se 30 metara ispred auta ,kad lola bez reflektirajuceg prsluka i rukava iskoci pred tebe ko tarzan.Stanes kontas sta sam prekrsio sad ...crveno...jednosmjerna...kad ono" zdrao rutinska kontrola,djes to poso".
@Amtrak32 Kako onda uslikase 5 auta za 10 minuta ako su tolike rupe po cesti? Po nekoj logici, po rupama se ne moze voziti toliko iznad ogranicenja nego valjda moras jos i usporiti... Jos imamo 10 km/h tolerancije, na zapadu toga nema nego 1-2 mozes preko ici, a radari su im i u naseljima gdje je 30 ogranicenje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako rade iskreno svoj posao - da nema onih “evo ti cvaja nemoj me pisat’” varijanti - svaka im cast.
Jel biljeze guzve na cesti zbog prekomjernih rupa, semafora, lezecih...
Vracam se juce iz B.Luke prema Prijedoru i na jednom dijelu ceste sa gdje je prosirenje za autobus, pjesacki prelaz ide ravno sa autobusnog prosirenja preko ceste u njivu! WTF! Ne znam zasto stavljaju toliko bezveznih zebri na magistralne puteve bespotrebno ometajuci saobracaj znakovima za smanjenje brzine??? Koji pametan saobracajni inzinjer je ovo smislio?
Konttrolaa, volimo je.
Kakve veze ima policija sa rupama na cesti ? I kad se desi neka nesreca odma nema policije gdje treba, a kad su tu onda odma sluze da narodu uzimaju pare. Pa vozi po propisima i BTK gdje policija stoji
Nemamo kilometar autoputa a platili smo za 500km do sad. Al eo kupili su sebi skodilaka da j'bu posten narod. poslije rata su veca ogranicenja brzine u tz bila. Infrastruktura propala al se kazne uredno naplacuju. Dvije glavne saobracajnice sto idu kroz grad vise ni po kojem kriteriju nisu magistralne.
Ovo je apsolutno nezakonski..Onaj koga prijave da plati kaznu treba se zaliti i tuziti policiju..
Sankcionisati prekrsaje, ali ujedno i ukinuti nepotrebna ogranicenja 40 km/h na mjestima gdje nema zive duse, vec je nekad davno bilo naselje, a sada pustos
Jel to legalno i po zakonu ? Hoće li kazne plaćati samo obični građani i sirotinja ? Ja znam neke prdonje koje nikad kazne platili nisu.
Nikako mi nije jasno po kojoj osnovi TV ekipe mogu snimati ovako ljudevkad zaustave. Ovo zakonom treba zabranit
Prošli pored jedno 200 auta parkiranih na trotoaru. Da li i to ide u bazu za prekršaje?
ako je to ubačeno u sistem kao prekršaj, bilježi, šalje bazi (policijskoj upravi) i onda se šalje prekršajni nalog.
opasan presretac skodilak🤣tacno namjena samo za obicne gradjane
Ma drzava odlicno funkcioniste kada treba obicnog gradjanina opaliti po djepu to nema diskusije
Pink Floyd album...
Oprema.može zadovoljiti Berlin, Tuzla nema 20km puta kako treba ccccc, i gdje se može voziti više od 60 na sat 🤣🤣🤣🤣🤣👮‍♂️👮‍♀️
Sramota na šta se svelo tzv. novinarstvo. Klix u službi kriminalnog režima. Umjesto da pišete kritike na nesuvislu odluku o nabavci ovih vozila, vi pišete ode o minornim likovima koji će puniti džepove kriminalne vlasti, dok na tv, novinama i portalima svaki dan čitamo apele za pomoć u liječenju običnih ljudi. Svakim danom me je sve više stid što potječem iz tako debilnog društva.
Ko da gledam, najvise ce zaplatit obicna raja za sitna prekoracenja brzine. I sl.