Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA DAJ!!! jel to fakat nisu do sad izgradili zastite?! KAKO NEOCEKIVANO!
Gornja ruka je bolja od donje,stalno bilo i bice i dalje
Ovo je sve posljedica ( ne kise naravno i elementarne nepogode ) islamizacije muslimana 90-tih i "dobrog" Alije i te dinastije . Moosnjacke dinastije Izetbegovici , Ganici , Radoncici , Lagumdzija i Silajdzici. :)))) Svi ovi su vam od 90-tih do danas u centru politike Moosnja apsolutno SVI
Nikad vam, ovi krimosi iz SDA-SDP propale vlasti nece pomoci, nego sami vi to sklepajte. Pored njih snjeg ce te docekat pod šatorima, a to nije fensi nimalo.
Nisu ovo posljedice alije nego su ovo posljedice rata kojeg su cetnici sebi skroz drugacije zamislili. Da nije bilo rata i cetnika nebi ni ovo danas bilo
Svi se trebamo ujediniti i zaboraviti na podjele? Zahvaljujući uvaženom i nadasve prepametnom gospodinu prof.dr. Zlatku Lagumdžiji koji je organizovao donatorsku konferenciju prikupljene su stotine miliona za pomoć ugroženima! Pare stižu u četvrtak ili tako nekako, strpite se još malo. p.s.Kemo, mislim da sam zaslužio da me počnete plaćati kao i ove ostale trolove, komentar mi je baš kako treba, zar ne?!
Uh sto sanjas, pazi da nedobiju marku. Od cega ce poljine zivit.
...........TRAŽITE OD ODGOVORNIH SA OVOG TRENUTKA... - http://www.youtube.com/watch?v=CAEfPC99m-c - 23.40 MINUTA DABOGDA VAM OTELI SVAKI PFENING KOJI STE OTELI OD ONOG NOVCA NAMIJENJENOG ZA ODBRANU BIH
ŽELJEZNOPOLJCI SE MORAJU ORGANIZOVATI NA NAČIN DA JAVNO PROGOVORE O ONIMA KOJI SU IH IZDALI A TO SU ONI KOJIMA SU GODINAMA DAVALI SVOJE GLASOVE. DANAS SU ŽELJEZNOPOLJCI DRUGA "GAZA" PREPUŠTENI SAMI SEBI ALI ĆE ŽELJEZNOPOLJCI I IZ OVE BITKE IZIĆI JOŠ JAČI A ONI KOJI SU IH IZDALI BIT ĆE AKO BOG DA "NAGRAĐENI" DA ODU NA SMETLJIŠTE HISTORIJE I DA ODU U "VJEČNU OPOZICIJU".
@procvat eh to ;(
pod najlonom živi leptebo :P
glasali ste evo vam ga......... SDA i SDP vlast je gora od ovih poplava 10X
Kada se ide prema Zepcu, sve gore i gore, kuce su do krovova zakopane, razgovarala sam sa jednim mjestanom Zeljeznog polja i on mi je pokazao neku dzamiju koja je bila skroz na drugoj strani sela, a sad je tu . Bila sam zaprepaštena. Neka je njima , a i svima koje su zadesile ove katastrofe Allah dž.s. na pomoći .