Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga stid nije??? Da mu nije Bosne, vidio bi Ameriku samo na karti svijeta....
Zlatko odmah!!!!
Kongres musli, to mi nekako dođe kao krmeća farma! Hahahahahaha
Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike hahahahahahahh........
highline 24.01.2014. u 20:38 Odgovori 63vama samo smeta sto srbi predstavljaju zemlju bosnu..a ne muslimani. da nebi bosna ispala kao pravoslavna drazava..i ako su vecina hrscani u ovoj zemlji e hebem ti mater nek me izbace sto lazes da su vecina krscani jest da ste vi stjeli da budu al niste upjeli,ako su vecina sto nedate da vecina odlucuje neg se hranite lazima..
sto bi komunjara smijenjivao cetnika?
isto se pitam,braca su,ne bi me cudilo da je i on bio na slavlju majmuna,samo nije snimljen...
Lagumdzija najbolje zna sta mu je raditi,ne sumnjam da ce se to rjesiti na najbolji moguci nacin kao i do sada..
i ako lagumdžija smjeni dotičnog, desit će se da će ministar vanjskih poslova bih, jednom biti srbin iz rs, pa kad posmjenjuje sve bošnake koje može, šta onda, pa ljudi svaka akcija izaziva reakciju, htjeli ste zajedničku državu, imate je, gdje je problem...
Treba ih smjeniti, ponasati se tako i vrijedjati gradjane zemlje koja ga je postavila na to mjesto je nedopustivo. Sigurna sam da ce Lagumdzija uraditi sve da se ovo rijesi, jer odmah je ispitao slucaj i uputio ga predsjednistvu.
A ako se ispostavi da sad (kad su ukapirali da Zlaja ne moze da mijenja konzule nego to radi predsjednistvo) ispadne da Zlaja iz nekog razloga nema ovlastenje da tek tako salta po osoblju konzulata bez dozvole konzula - sta onda? Hoce li se rodoljubi iz Amerike onda zadovoljiti recimo... da smijeni neku cistacicu u ambasadi, ako je srpkinja? Hoce li im u tome pomoci Veliki Blek? http://www.stripovi.com/naslovnice/VelikiBlek/TN/TN_VB_LMS_572.jpg Takodje, sta ako se ponovi isto - samo umjesto dana RSa bude slavljen dan Federacije? Sta onda? Obje te tvorevine su s istog izvora - Alijinog Daytona. Ne moze biti jedna a da nema druge. Ne ko dan i noc nego kao jutro i podne. Hoce li se i tad rodoljubi oglasiti zeljama za smjenama, sad mozda i po vlastitoj organizaciji? Da recimo tad Bakir da ostavku? Ili ce pak cim prodju izbori da zasute?
"" Druze Zlaja, nemoj da slusas one koji se bore za BiH, mi imamo nalogodavce u beogradu i mi moramo raditi kako nam drugovi iz zloglasnog udruzenja sanu iz beograda narede, nemoj slucajno da osudis ovaj cin, i ne oglasavaj se kao ja i moja SBB,, s postovanjem udbas Radojica Fahro Radoncic.""
Vrijeme je da u BiH dođe nova mlađa garnitura političara, a ne da vječno vladaju komunisti. Mlađi trebaju sjesti na sto i napokon podijeliti BiH na tri dijela.
sreca pa je zlatko ministar pa ce se ovo rijesiti
osjetim sarkazam.
Hvala Bogu pa nije u nadleznosti one trojice, ne bi se nikad rijesio problem.
ma odmah treba govna skloniti i nogu u dupe im nabiti ,oni da slave neku sumsku a platu primaju preko nasih ledza
Neka se smijeni sva bagra ovog svijeta, procistimo vazduh!
Sve te nacionaliste i one koji rade protiv ove zemlje i koji su oraganizovali ovaj skandalozni skup protiv BiH i ovog naroda i koji veličaju i slave genocid treba pod hitno smjeniti!