Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno je to vaše obnavljanje cesta. Da bi ušao u Sarajevo ili pak izišao treba čovjeku dva debela sata.
Pa kad se ako Bog da uvedu vinjete kao svugdje i osposobi gradski prevoz onda će biti brže. Svi hoće autom da parkiraju pred Sebilj a kukaju kako je gužva. Ne može i jare i pare.
majke vam jel morate svake godine kopat iste ulice, ove ste radili al niste dogovorili sa telecomom pa je nakon sto su uradjene jebeni telecom sve prokopao za opticki kabl, i sad opet gledajte da asfaltirate pa da onda nakon asfaltiranja da lijepo krenu da kopaju vodovod, bhtelecom i ostali, potrudite se kao i svaki put da bude naopako 🥳 možete vi to osmijeh sve govori
ne kontam šta se svi keslaju na slici ko da će dobit paketiće od Djeda Mraza, a država nikad gora i to zahvaljujući njihovim strankama i partnerima.
Mornar bottu ovog Štete sa Sokolackom diplomom nije dao svoje pare nego pare porezni obveznika Ks. Nije dao pare svoje ni za druge ceste pa vidimo kako u Satajevu fukcionise saobracaj. Zaduzio ti je i praunucad od tramvaja do pruge. Tramvaj od Bascarsije do Ilidze ide 50 minuta kad je idelano 14 kilometara u Japanu ljudi idu za to vrijeme stotinama kilometara. Ti nisi zasluzio više od Konjske staze.
Dobro se ovaj SDAovac direktor Direkcije za puteve Kantona Sarajevo Selmir Kovač uvezao sa Štetom...!?
Napokon i Nevjestinu da uradite! Ne mogu da vjerujem 😮
Haha Cengic nije mogao zavrsiti fax u Sarajevu pa zavrsio tamo gdje se dijele diplome, a Steta na Sokocu.
trust mozgova u jednoj slici 🤣🤣
SDP - SDP-u pravi ceste kantonalnim parama
Bacanje magle ljudima u oci vecina ovih navedene ulica su urađene prije par godina za vrijeme Hadzibajrica Šteta je bio i tad ministar u Ks. Nastranu kako su te ulice uređene Oksa i slicne firme pa sad opet nanovo trošenje buđetskih para. Rad po urađenom.
botino steta je dao pare a drugo sto je majmun hađibajric garant nekvalitetno to uradio.Ljetos sam prolazio tom nevjestinom i to desno od hotela saraj,ono nije ni put nego konjska staza,em je brdo kao da se vodoravno penjes em je usko ko k
Uplatite bolan penzionerima, proci ce zima jos nece dobit za grijanje pare
vidi experta iz ekonomije sa Sokoca ,,,buhahah
samo reklama
Joj imena ulica ko osmanska lektira neka
To je Stari grad i tu je največi pečat Osmanlija... Sarajlije se ponose tim ulicama.
Brate mili znam ja sve to,nisam malouman,svjestan sam ostavstine i ne smeta mi vec nazivi ulica opcenito u Bosni bi mogla bit po nekim bosnjacima a ne turcizmi,austrugarima,komunjarama i sl…Niste razumjeli komentar