Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mi ukazuje na to da su i sporni Pakistanci ovako dobili vize.
SDA trgovina ljudi? Nebi me cudilo kad vidim kako IZ I SDA ih cuvaju.
Nema kod nas svaka ubleha,,budala,,bjegunac i kriminalac pod bilo moze uc u drzavu,,,a jos gore od toga i vizu dobije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ih tjeraj van zemlje, šta mi imamo sa Kamerunom, Marokom pa i Pakistanom? Ne možemo da brinemo o našoj sirotinji, a kamoli njihovoj!!!
Eto šta nam patrioti rade :-)
Dolaze preko Drine dnevno po 5 000 predje drinu.To tvrde SDA političari i dan danas.A dovodili su ih avionima s vizama.
JasaBroz 100% se slažem sa svim što si napisao,samo u kakvoj državi živimo ovo što si naveo će prije uvesti kao kaznu za 2 metra odsječenih drva i to u sopstvenoj šumi.
"parama ja pokrećem sve" ...
sda glasači
Nasi SDA hambasadori pokupise kajmak a Radoncic nije imao #uda da se uhvati u kostac vec dade ostavku.
Cime se bavis... Vozam arape
Kako Nj.E. ambasador Sidik Spahić razvija vjerski turizam u BiH... Aferim.
Nemoj da ih dirate . Ako nemogu u EU , dobrodosli u BiH . Neka nama nasih Brothers . )) J.e.b.o. vas onaj zakurdjija i razmethilja . Dajte i njima ime ulice , dobro bi bilo kamerundlija . I oni su spasioci ko i turci , pa dobrodosli u BIHckolistan .
I šta ce biti u konacnici. Ništa. Ovi migranti ce da hodaju ulicama godinama.
"partnerske policijske agencije" koja je ovo policija? Da nisu sto hvataju preljubnike?
po vecini komentara je sda kriva za bilo koji negativan clanak, sad se pitam kako je to moguce! nisam sda glasac al kad vidim kako ih ljudi za sve krive, na sledecim izborima imaju moj glas !!!
@fbUser1588761938 Nisi SDA glasač? 🤣🤣🤣😆😅
@fbUser1588761938 Mozda zbog toga sto SDA drzi sve poluge drustva zadnjih 30 godina ?? Neide da krivimo drustvo planinara ili bilo koju drugu stranku koja je drugoligas u odnosu na SDA . SDA jeste najveca i najorganizovanija stranka Bosnjackog naroda , stoga bi i trebalo da snosi najvecu odgovornost . Mozda i nisam upravu , ali ja to tako vidim . Pozdrav !!
Jusu li bra.ca mudolimani, ako su su oni nema veze, rece glavni odbor SDA
Prvo je bilo nema spornih viza iz Pak...meni se ipak cini da tu nesto smrdi. A ovi kamerunci se bacili u biznis samo tako....
Glej boraca stari moj.. Dosli se u Bosnu kefati, a pobjegli kao od rata. Hahahah