banovanabejha
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Ne
Registrovan
04.05.2020.
Komentari
220
Komentari korisnika
MA da a kad smo pravili taj put u Jugi dali smo pare da se napravi,uz obrazloženje kako je to sve nase nema veze gdje je granica,granice su samo ko fol.hahahahahhaaa
@gooUser1588064768 sta će meni te pare koliko je moje od toga.
Ček malo znači ne moramo igrati moremo pobijediti 3:0 samo treba da nekog od njih zarazimo koronomili uvalimo neki loš test.hihihihiiii ma ja sam vazda govorio fudbal je najpoštenija sporedna stvar odmah poslije kurvanja.
Zivim u Ivanjici iznad Dubrovnika imam 4 kilometra do palaze,gledam sa terase more i Dubrovnik a nemogu do njega.Živio AVNOJ živio drug Tito.hahahahaaa
Klix me banovao samo zato sto sam rekao da nam tajkuni trebaju povećati plate kako bi i mi mogli uživati u ovim prirodnim ljepotama.Veoma zanimljivo,za koga li rade.
Jel on ono dobi bošnjanin,ako je tako Srbi su dobri srbljani.
Nisam znao da jecijela Hercegovina u RSu.hahahahahahaa.Može samo se cijepaj Bosno.Svaka opština ima pravo na otcjepljene Ljubinje hoće nezavisnost kao i Nevesinje.Svi su u neravnopravnompoložaju prema ostalim opštinama.
Ovaj mali samo laže nešto,sad je napao i Šeranića koji je za njega pojam.Čovjek od znanja.A mali nije svario dobro ni laganje.Treba da se vrati na kućni odgoj.Ovaj članak ne vrijedi ni čitati.
Glasajte svi za Dodika i SNSD na idućim izborima,i garantujem vam da čemo imati bolju i sredjeniju drzavu BiH.