Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac prodao nasu predjedovinu, utemeljio RS, sin upropastio tužbu protiv agresorske Srbije, snaha odbija djecu da nam lijeci, otvorite oči Bošnjaci...
Alija je izdo bosnjacki narod sve sto valja je dao srbima od bosnjaka je napravio Palestince
Pocetak svih sranja
Mir je dobio sansu al pomirenja ni na vdiiku. Narod se i moze dogovriti ali ga strani mesetari i domaci politicari konstantno potkopavaju. Dejton je napravio pravila da se ne mozemo posvadjati ali problem je da konstanto imamo pritisak Bosnjacke elite da se stvari vrate na 92. i norme za sta su se i borili a to je gradjanska BiH jednog naroda i dvije manjine. Na zalost za 25g nismo razvili govor tolerancije i postovanja na najvisem nivou.
Rat nikad nije stao!
Nama treba jedan Aliyev koji ima muda suprotstaviti se neprijatelju.
Pišite o irineju i njegovi. Zločinima za vrijeme milosevica...
Ovaj mir je gori od rata
Ko je god ucestvovao u sastavljanju ove nakarade od sporazuma umjesto da brutalno kazni agresora dabogda mu se vratilo svo zlo pet puta toliko
sta su radili u dejtonu predsjednici susjednih drzava
BiH je mnogima trn u oku, uvijek se najezim kad se sjetim tog dana, zivjela moja jedna i jedina BiH.
Nisu važni postotci, već kvalitet postotaka.............Bihać, Zenica, Tuzla, pola Mostara, SARAJEVO........vrijednije od okupiranog srpskohrvatskog teritorija u BiH 3 puta
@RBiHsereRsiHB1024x pa ak je to tako, i vi ste zadovljni trokutistanom, onda što ne pustite Srbe i Hrvate da se pripoje sa svojim teritorijama matićnim drzavama?
Alija Izetbegovic, najveci sin Bosne, prvi covjek, koji je Bosni vratio drzavnost, poslije vise od 500 godina.I to je sacuvao svaki pedalj bosanske zemlje u ratu, dok su je komunjare prodavale u miru, Crnoj Gori.Neka ti je vjecni rahmet voljeni nas predsjednice.
Da su Ameri dozvolili Dudakoviću da ide prema Sarajevu ono bi bilo deblokirano, spojila bi se dva Korpusa. Dudaković je u tom momentu bio nezaustavljiv sa ljutim Krajišnicima, a pridruživali bi mu se uspud i drugi Bataljoni. Izgleda da su svjetski moćnici htjeli da idu stvari po njihovom scenariju.
@antibiotik Šta ti drobiš,nije se maklo dalje od grabeža cijeli rat,Krupa Otoka S most okupirano bilo pola krajine autonomija, Da hrvati nisu deblokirali ne bi nikud makli.
@Petinacin, HVO je bila banditska organizacija na prostoru BIH. Hrvatska vojska je pomogla, u znak zahvalnosti iskljucivo 5. korpusu, zbog direktne i indirektne pomoci u ocuvanju drzave Hrvatske od zlocinackog pokusaja stvaranja vec svima dobro poznate linije Karlovac-Virovitica-Karlobag, a sto nije moglo bez unistenja Bihackog dzepa i 5. korpusa.
Ljudi, koji su još od Lisabona 92., preko Ženeve 93. do Dejtona 95. davali agresoru viziju uspjeha, tako što su pristajali da diskutuju vlastiti Ustav, danas to brane navodnim pritiskom svijeta, krijući navedene činjenice o neupitnosti, nedjeljivosti i neprenosivosti suvereniteta i ništavnosti ugovora pod pritiskom, obmanom ili nelegitimnom voljom.