Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Swingeraj vlasti za fotelju, tendere i pare. Niko tu obraza nema i svi su apsolutno isti, ko god da pobijedi na izborima, ništa se neće promijeniti.
Novinarima klixa nije sporna organizacija Trojka- gdje su se radi dokopavanja vlasti i direktorskih funkcija ujedinili liberalna, lijeva i desnicarska stranka. Sve u cast upravnih i nadzornih odbora.
ovaj lik u sredini iz Cazina je vođa likova u Nesu koji imaju najvše optuženih za kriminal.
Jedna rijec: licemjerje
Svi oni istu sisu doje , to znači ne prijatelji nego braća. A mi ćemo da se krvimo kada njima zatreba zato što smo jadni, nepismeni, primitivni itd.
Jer je jedini njihov interes sopstveni djep
sve je to jednaka bagra. niko da obeća da će plaće u neradničkom tj. u državnom sektoru biti u skladu to jeste jednake plaćama u radničkom tj nedržavnom sektoru. niko da obeća da će ukinuti privatno zdravstvo tj uvesti besplatno zdravstvo, da će ljudi moći besplatno popravit zub, da će hapsit korumpirane sudije, da neće pljačkat budžet, nacionalno bogatstvo građevinsko zemljište, zemlju, šumu rijeku, da će uvesti besplatan javni prevoz
Treba ih samo trolat, uporedo podrzavat sve strane a na izbori a ponistit lustic. Nije bitno glass je, oni unaprijed znaju ko ce pobjedio, samo je pitanje proce ta kolac a koji ce kome pripast
Je.em te nepismenog, nivunaru
SMEĆE!
Samo za sebe i svoje misle uhljebi. Imaju političke programe pune lazi i obmane . Bitno je dobiti poslaničko mjesto i na drzavnim jaslama izgraditi svoju budućnost. Narod je samo na izborima na prvom mjestu poslije i ne znaju da imaju pučanstvo. Onda ide ja tebi ti meni i šator sa muzikom .
Ne postoji ideologija, samo borba za fotelje. Kolika jada u ovoj maloj državi.
fudo bakardi
Za fotelju na vlasti, stranački kriminalci, prodali bi i mater, i oca, i državu, i naciju, i vjeru, mhamicu im neradničku i lopovsku!
Drage sugrađanke i sugrađani NAJVEĆA BUDALA je onaj ko glasa za "likove" koji su u politici više od 8 godina
Koliko je Niksic siguran u pobjedu opet je na kompezacionom..toliko o pobjedi..kad te narod iz Rodjene carsije nece onda znas koliko je sati..treba ukinuti koomenzacijone..!?
Pa tako sto para ne poznaje granice