Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sprdaju se sa glupim narodom koji je dozvolio da rade to što rade da pljačkaju javno sad se ne stide i ne kriju gdje imaju vile i raskošni luksuz po svujetu i račune
nemojte da lazete da nema se para...za vikend sam krenuo u grad na cevape...znaci auto na autu , nema mjesta za parking i na kraju svi restorani puni ...lazete i oholiste...nek ima hvala Bogu ali nije kao sto pricate..sve planine pune svi kafici puni i svi auta vozaju
saljem ex cimeru sliku u Njemacku ....kaze smije se heboooo Njemacku ja nisam tako izasao ne pamtim....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli 30g. nisi nikad nasuo gorivo u auto niti kupio kartu a non stop se vozas plata 6000 i + ,a ima ih vise nego pasa lutalica,juce radim kod jednog takvog na vikendici cistim oko nje pita me kolika tije penzija .Kazem mu 380 on se poce smijat,nemoj kaze zajebavat meni je veca rata mjesecna na kasko za auto.I smije se vjerujte.Ja ga gledam i sam mislim opalim ti mater kasko firaune.
!!!!! NARODE PAMTI PA VRATI SAD CE IZBORI !!!!
Sta kaze hocete vi i dalje vozite ???? E SMETLJARU JEDAN TI BI NAS NA PROSJACKI STAP...KO JOS VOZI AUTO STO VOLI ??? AUTO JE POTREBA MAJMUNE JEDAN ZADRTI...SEBI PRVO UKINI LIMUZINU VOZACA PRATNJU OD 5 AUTA PA ONDA NAMA DRZI PRIDIKE !!!! NARODE PAMTI PA VRATI SAD CE IZBORI !!!
Takozvana ministrica nije razmazena nego sramotno debela. Pomete sve sto joj se nadje na putu, a sda da crkne moglo bi kostati zivota one koji bi nosili tabut, a traktoras smrdi kao govno, pere li se uopste??? O kcerkici seljancici da ne govorimo, nema parfema za taj smrad.
Zasto citati strip Alan Ford kada ga mozes zivjeti (BiH).
Nemojte jesti, nemojte se voziti autom, ne kupujte cokolade, kupujte manje ulja... ovo su samo neke poruke nasih politicara narodu, doslovno pisaju po nama a mi gledamo
Stavljati njih dvoje u isti kontekst je izjednačavanje i lazni merhametluk koji bošnji vječno dolazi glave. Em obrazovano žensko što je plus na Zapadu, em dijelom Jevrejka što je plus u Izraelu i Americi, em Turkovićka što je plus u Turskoj. Biser je diplomatska bomba 😁, a vi je stavili u isti koš sa čobanom koji van manjeg entiteta, može duvat u trubu jer je vođa republike koja to nije.
Treba ovo sve narodu napomenuti dva dana pred izbore.Jer zaborave to stada za tri dana.
Revolucija, i skinite neradnička i kriminalna ghovna! Za sve postoji rješenje!
Nisu rekli nista pogresno. Mentalitet naseg naroda je takav da se vole dokazivati drugome. Ako ti je skupo gorivo, ne kukaj, izvuci biciklo iz podruma i idi na posao. Ako zelis bolji standard, zasuci rukave i radi vise, uci skolu. Nikome nista nije palo s neba, kukanje ne pomaze.
Ma 🐑🐑🐑🐑 dovoljno da im čobani ponekad kažu da su bitne za svoj tor. I naravno da čobani grade vile, da skeču rijeke u svoje avlije i da naravno da se poljine grade.
Gospoda prije svega! Narod jede zlatnim kasikama!
Strasno
U pravu su, kad natovaris magare, a ono se nebuni, natovari ga jos vise.
Dodik jasno pokazuje da iznadnarodna persona jer drugi se trebaju ustegnuti da bi se on sirio. Mnogi politicari vodze misle kao I on, al nisu hitili pred mikrofon. Vas poso nije da savjetujete gradski prijevoz nego da olaksate kupovnu moc, a sto se tice metroa, parkinga I guzvi u saobracaju, to cete naprasno rijesiti recenicom iznad kravate a fer, ucinkovitom praksom nikafd. Prije ce ljudi nastaniti Mars neg sto cemo mi imat normalna rjesenja za cijene I saobracaj.
Nisu oni krivi. Narod je kriv sto dozvoli da bude tako tretiran. Sjecate se vijesti kako su u nekoj drzavi politicari osvanuli oblijepljeni selotejpom, viseci na banderama, a negdje su zavrsili u kontenerima. Alo Bosanci su najtolerantniji narod u svijetu. Moze nam se po glavi skakati. Do kada?!?
sjecas se ti naroda, da kuce pravi sa dozvolama, da nije ukrao 2m puta, da ne krade iz firme, da ne krade struju vodu ? sjecas se ti tog naroda ? kakav narod takva vlast