Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini razlog zašto je Amerika bila na našoj strani (prividno) je što im je to bilo u interesu da Srbima pružimo otpor, služili smo kao topovsko meso, ali ta podrška nije išla dotle da Bosanci imaju svoju normalnu državu, nego kad smo izginuli, odradili svoj posao, onda su nas pustili niz vodu, dopustili Srebrenicu i prijetili da će nas bombardovati ako oslobodimo Banjaluku. Nisu dali većinski muslimansku državu i to je jasno ko dan.
Jako je opasan narativ koji neko gura našoj djeci. Mi nismo turski okupatori, ovo je naša kuća, Srbi nisu srbijanski okupatori ovo je njiva kuća. To što bi jedni i drugi da etnički jedni druge čiste, to nije normalno. Narativ nisu nas pustili da ih očistimo u BL, moze bit i obrnut, nisu pustili pola miliona srbijanaca da udju i nas očiste itd... De malo ohanite supljiranja
Cuj Srbija bi usla u rat,hahaha a 1000 tenkova je imala vojska RS-a,onako s neba pali,ne pricaj gluposti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I dalje postoje mnogi Kissingeri - mi bosnjaci moramo biti oprezni!
Dva dusmanina Bosne ponosne...
Nek mi neki genijalac objasni kako nije bila bolja BiH, bez ikakvih granica, kantona i etnickih teritorija, unutar federacije od 4 repblike sa republickim kljucem od Dejtona? Svi drugi planovi su znacili podjelu? Kako moze neko hvalit Aliju sto je to odbio, a ovo prihvatio?
nije bio Alija u stanju da bira jer nije dobio rat
Nije samo Amerika bila protiv bosnjaka. Engleski, fancuski, ruski i kineski politicari su takodje bili protiv bosnjaka u ratu u BiH
ratni zlocinac kao I ostali americki politicari...bosnji neka bude jasno da usa ne stoji uz nas jer nas voli, samo ne zele ruski utjecaj na balkanu.
Gledaj nam "prijatelja", dobro smo živi
Sve neki prijatelji Bosne.Biće Bosne i poslije njihA.
Jbes ocakvu drzavu cija je polovina ekskluzivitet jednog naroda koji ima svoju drzavu a tamo gdje su muslimani se mora postivati svaki vid demokratije.
Odcijepis se od hrvata pa mozes i ti imati elskluzivitet bez demokracije
Nakon 27 godina potpuno je jasno da je Kissinger bio u pravu. Jer Kissinger je vrsni državnik,diplomat i geostrateg dok je Bildt obični uhljeb kojemu je važnije koliko dana ima godišnjeg odmora nego budućnost ovih prostora
Mora da te je Kisindzer dobro gŭzió kad tako lijepo o nemu govoris..
Kad bi malo prestali pisati o tri vjerske zajednice zadnjih 30 godina, ne bi bilo nikakvih problema. Nije ni Njemačka podjeljena na katoličku i protestantsku Njemačku, a skoro polovina stanovništva se izjasnila da ne vjeruje u boga.
Tako je...kakve vjerske zajednice...bosnjaci,srbi i hrvati...ima kod svakog i onih sto u boga ne vjeruju
Kissinger i mrtav plaća članke o njemu da se objavljuju!
Nije Hrvatskoj trebao Dayton da uspostavi mir. Nije ni nama trebao i što je zanimljivo i što se pokazalo ni jedan od tri naroda i Ostali nema od njega koristi osim političara na svim tim stranama evo decenijama. Oni ga zbog svog džepa i interesa i održavaju iako nije održiv kao koncept za Ustav. Kako ćemo sa dejtonskim ustavom u EU kada Evropski sud u više presuda rekao da je u suprotnosti sa Evropskom konvencijom o ljudskim pravima.
Možemo mi pricat i pljuvat do sutra ove zapadne mocnike, al niko sa se pogleda u ogledalo i osudi sebe jer je prije tries godina glasao za ustaše, četnike, talibane, teroriste, fašiste, strane špijune, kriminalce, ekstremiste, Alije, Slobe, Franje, Radovane, Mile, Drnovseke, itd...
Opet Aliju i Radovana u isti kos. Dobro su srbi i hrvati odradili posao da se stidimo sto smo se uopšte branili. A sto se tiče glasanja, davno je rečeno da je vlast ogledalo naroda. Bojim se bolje i nismo zaslužili.
Koja je ovo rubrika, vadimo vam semece iz 96 za vas ptsp
💩X2
Cionisticko smece, vec tad je podrivao ovu jadnu, napacenu drzavu...Al dzaba, dozivi 100 godina, a nije se napatio...Nema pravde...