Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjalo vam ovo Vaskršnje okupljanje po crkvama....
kasikica...
Citajte pazljivo tekst - u RS je u zadnja 24 h testirano 627- od toga je 53 zarazenih. A za FBIH kazu da je samo 16 potvrdjenih, a ne kazu koliko je ljudi testirano u zadnja 24h. Isto tako, kazu da je u RS do sada registrovano 820 slucajeva, a u cijeloj BiH 1704. To Znaci da je u Federaciji 884 osobe zarazeno. Zasto jednostavno ne kazu da je kod nas ima vise zarazenih ? I jos manje testiramo! Ovdje mi nesto dobro smrdi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
To su oni sto kazu,virus je izmisljen,to je samo gripa,prave se hrabri,a prica je fakat ozbiljna. Nema lijeka,nema vakcine,niko nista ne zna,samo nagadjaju evo mjesecima vec. Pogledajte koliko je ljudo zarazio samo jedan covjek iz SRBIJE,koliko mrtvih !?Ode vozac Igmana,ode supruga direktora,koliko zarazenih jos,strasno i onda neka budala i dalje prica da virus ne postoji.UBICA je medju nama i tacka!
Banja Luku u karantin pod hitno! Maglaj i Čitluk obična sela pa ovoliki zaraženi-trpaj to u kuće. Mi ostali na posao.
Stiglo na na zabiljezbu ono lizanje kasika po crkvama. I sad svi kolektvno u zatvor zbog idi ota.
Kako ovo???? Pa za Boga miloga oni su nebeski narod. Neko je podvalio kasiku.
Genocidasi na aparatima
I ovaj virus pametan u tri...materine izabrao kad su praznici
Izolirajte banja luku
Ovo je zbog prasići, sledeći talas zbog jagnjići. Umiranje je za Bosnu luksuz.
sve je ovo ništa - kao što bi rekao švedski epidemilog,virus je svuda oko nas što implicira tisuće zaraženih.
Izmaklo kontroli
"Testirana su i 22 REPUBLICKA inspektora" kad cete vise da shvatite da je rijec republika samo dio naziva manjeg bh entiteta. ne padajte klixe u zamku jer isto to i na federalnoj ponekad izlete. Znaci samo moze ENTITETSKA a ne REPUBLICKA jer je razlika nebo i zemlja
Tako i tako valja se nas 80% zaratiti, hoćemo li brže ili sporije svejedno je...
Ako je u RS-u danas zaraženo 53, a u FBiH 16, kako onda Klix novinari dobiju rezultat 67 kad saberu 53 i 16? Fascinantno!
@SemsoSubar gori si ti sto pitas ;)
Nije se trebale ovako naglo popustiti sa mjerama, sad smo ga tek na..bali
Dajte neki tekst o malinaru... Je li se to već zaboravilo na sve? Nije ispoštovao ugovor, s Kinezima je dogovorio drugačiji prikaz fakture, nije bio registrovan za djelatnost kojom se bavioi kada je potpisao ugovor. Ispitajte Agenciju za lijekove i medicinska sredstva. Kako je moguće da je dobio dozvolu mimo svih uobičajeniih procedura koje se vrše za ostale smrtnike kojii hoće da se bave uvozom medicinske opreme?
Laž pred 1.Maj