Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si se ti bogdo drzo salama i paseta, svima bi bilo bolje
@zivotinja369 Kakav god da je nije gori od zločinačkog hdz-a.
"stiglo vrijeme da se Bosna i Hercegovina konačno pomete", tko o čemu nego kurva o poštenju
@rossonero1 Nije gori od zločinačkog hdz-a, pa kakav god da je.
Niste sigurno gori od zločinačkog hdz-a, zato sretno.
Odjutros pred CIK-om ''politički stranački migranti'' iz svih pravaca, bosi, u opancima, šimikama, ima i onih u nanulama, prilično i u lakovanim ... ma svakakvih ali zajedničko im je: ''oči na vrh glave ko na zejtinu letaju, nešto mrmljaju sebi u bradu, kese se između sebe, mrko gledaju prema drugim grupama, ima ih crnomonjastih sa bradama i bradicama, izbrijanih, u lister odijelima uglancanih cipela ali i onih podrezanih hlaća, ma svega...
prijavite covjeka u JKP Rad, da ne radi ovako neprijavljen
e ovog covjeka su sda i hdz pomeli jao i budimira i sl... izmisljali afere, pritvarali, pa i privodili i na kraju nista SPIN corak...a sve da bi hdz isplivao... glupavi boleanjacki mozgovi
monty python
@chiza Tanki su ti oni za BiH realnost !
Dobro je da ima metlu a još bolje bi bilo da nosi i džoger da lakše počisti sva svoja govna što je ostavio.
Jel' i ovo Halal Hrvat kako ih zove Karamatić?
@antibiotik Nije. Lijanovic je s Covicem bio optuzen za kriminal i nestala dokumentacija u procesu, a svjedoci izvrsili samoubistvo.
@politika.je A to "halal Hrvat", to su tako glupave sale koje samo nacionalisti mogu smisliti i kojima se samo nacionalisti mogu smijati.
...jbte,pa ja bi umro od stida...ovo je totalno bez obraza,stida i poštenja...!!!
Istinih onih 12.000 što su potpisali i Konakoviću :)
Nisi ti ni za metle lopino stara sta si pokrao jos si tu samo ne znam koji levati si uz tebe zato nam i jeste ovako
E gledaj ti molim te, dodje ti politicar sa metlom.. pa eto toliko o ozbiljnosti shvacanja situacije ..
Zar ovaj nije u zatvoru?
Ja ovog crnjaka Boze dragi! On pomeo 80 milijuna KM iz proracuna BiH i posvadio se s HDZ-om jer nisu bili sposobni da mu omoguce da pomete i vise. Sud BiH ga nije osudio samo zato sto ga Bosnjacka elita koristi u svoje politicke svrhe i u to vrijeme su jos mislili da im moze koristit. Istovremeno, on prodaje Bosnjacima multi-kulti fore za svoje ciljeve, i sad ce on nesto pomest!!!!
Ne postoji covjek u ovoj drzavi da je vise izbjegao zatvor nego on.
Mala bara puno krokodila, puno krokodila, puno krokodila Oj krokodili šta li će vam tako mala ( tolihna) bara, tako mala (tolihna) bara kada Bosnom ( tako malom barom ) puno političkih grabljivaca šara, toliko novih grabljivaca šara.... Pozdav za moje ''favorite''; Riđobra-gada, prvoprođenog , samotepajučeg ''leadera kod Bošnjaka'' i Sebiju zvanu Seka i od milja El-enna .