Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto smo mi kampanjski studenti uvijek diskriminirani??? Pitam ja vas? Najavljujemo štrajk upozorenja!
Trebaju se udružiti kampanjski sa vječitim i propalim studentima, pa da bude veći broj, nešto kao LGBT. I onda napraviti paradu, imaš kad, a i onako sve to neko drugi plaća.
Objasnite mi, kako je to moguce da u drzavi, koja je godinama u krizi, gdje najvise nedostaje ljekara i inzinjera za njih su najvece skolarine. Jos za prosjek od 8.00 pa vise na medicini je skoro nemoguce, treba za to doooosta krvi pop.ishati i nervirati se i sve. Sto je jos tuznije, npr. na farmaciji je godina 4000 km, a fasada im se raspada i imaju najveci dug prema toplanama. Gdje ide taj novac? U opremu znam da ne.
@vlado u zapadnoj Europi roditelji ne osjete da plaćaju fax, kod nas se stisnu.
@vlado112 pa jesmo li mi zapadna evropa?
jeftinije studiranje u inozemstvu nego u Bosni brt
Prpa uhvatila odoso svi vani ha
preko 8 prosjek treba besplatno, a 9 i vise da se njima placa.
imali bi mi top obrazovanje kad bi se uplaćeni novac usmjeravao gdje treba.
Prosjek 9,50 jedan lik u generaciji. Gospodo sa rektorata i dekanata mrs u 3 lijepe.
jeftiniije skolovanje!!! zasto nije besplatno? koje gulikoze!!!
E kurko što iko dobije više od 7. Medicinski fax se opasno srozao. Nema više profesora kao što su Dilberovic, Vidovicka, Dalagija, Lincender, Konjhodzic, Juričić itd
80x6.000=480.000 KM na godisnjem nivou, na sta ili gdje ide taj novac? Jeste se pretrgli sa olaksicama, ja sam osupnut. Ovakvih licemjera jos nisam vidio. Mogao bih za ovu mjeru jos svasta napisati ali idem sam sebi na zivce, niti sta mogu promjeniti niti uticati na nekoga, djeca ce svakako otici i hvala Bogu da je tako.
Za koju godinu bit ce i bezplatno.Ode raja nije luda da ih asistenti i profesori maltretiraju.Vani barem moze naci fin poslic i prema njemu se odnosi kao prema ljudskom bicu na faxu.
ovo sufinansira vlada njemačke vjerovatno
jadni studenti sve u izbornoj godini. ljudi i ne treba da bude lako vjerujte. inati cete papir tj. diplomu=tariguz
Pogledajte kako izgleda kada se 3 mjeseca radova prikaže u 2 minute ovog time lapse videa ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0 ODLIČNO !!!
Prosjek iznad 8 uz sve položene ispite, biće ih više od 28, aha - hoće!
Čast pametnim i vrijednim srednjoškolcima koji upišu medicinu na znanje ali ipak medicina, stomatologija ili farmacija se prvenstveno popunjava sa SDA mladeži i djecom jataka, halkara, minderaša, simpatizera. Naravno ponovo kažem ne odnsoi se na dobra dio koje ne uspiju eliminisati jer imaju zanje.