Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J**o vas pečat to se više nigdje ne koristi u svijetu. Seljačka posla.
@.....162 kako se sjeti Dinine egzibicije sa pečatom
Manje opcine, a veceg lopovluka u drzavi nema
Zelena Sjeverna Koreja. Tako su ih zvali dok je Kuko bio u SDA.
Kockasti se međusobno zavadili....iebena je borba za vlast i fotelju kad se seljadija počne otimati za nju...
SELENDRO MOJA LJEPŠA OD PARIZA...
Ima uzrečica nedaj Srbinu pušku u ruke ni Muslimanu vlast
Samo novi izbori za opcinu.
Dajte Elzini pečat😂😂😂😂
Terezini jakako zato sto je izjavila da su Banovici bili u mraku sve dok se nije rodio M. Kukic sunce je obasjalo Banovice.
Ovi gori od Dodika.
Ovo sve neki stari ljudi
I Dino je krio pečat,pa nikome ništa😁
POMARIŠITE SE ,KO BUDE JAČI IMA VLAST!!!! NAROD JE OVCA!!!!
samo prodjes kroz Banovice i tuga te obuzme jedino Vareš gori meni se cini...
PROBLEM JE U KOPOVINI 2 PAPKA OD STRANE KUKE. ZAR NIJE ŠMIT DONIO ODLUKU DA SE KUPOVINA PAPAKA KAŽNJAVA SA 5 G. ZATVORA. AH, DA, TO JE SAMO U SLUČAJU AKO SDA KUPUJE PAPKE - KONAKOVIĆ SE NAKUPOVAO PAPAKA NA SVE STRANE ALI ON JE MILJENIK A. AMBASADE I NJEGOVI PAPACI POPUT OCA I SINA SU BULBULI KOJI OMOGUĆUJU ANTIBOŠNJACIMA DA VLADAJU. ZATO FGR BLAGOSILJA KUKINE PAPKE.
Kakav mazlum moraš bit da bi se tukao rad ničeg.. Tobe jarabi. Bože ti si najači, daj malo tim usijanim glavama leda il trave, da nalo popuste
Ovi ko bbb iz zagreba haha
pa gdje su sad komentari da ovoj dvojici preletaca treba oduzet mandat, ugrijalo ih sunce booonovicko iznad konjuha
Pin pong sda HRKLJUŠ!!
Seljacka sda koju vodi covjek koji je uvezao i adaptirao srbijanski privatni fakultet kalos ugrozila je poredak. Sda rulju cine lazni doktor nauka i njegovi poltroni koji ne znaju procitati a kamoli tumaciti zakon.