Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ukrasti 10.5 miliona od drzave i gradjana nego ici ratovati hahahaha
U istu ga ćeliju sa onim što su osuđeni za ratovanje u Ukrajini
Kako za koga. Ako je za mlog od Srebrenice, onda je OK! Ako je za borca koji ukrade metar drva, e onda je robija od 2 godine teške robije...
Ne mogu da vjerujem da veliki broj idiota podržava i žali ove morone. Na Facebooku komentari tipa šta ima veze, nije kod nas ratovo, hapsite četnike u Višegradu. Naš narod je u rekordno kratkom roku posto zatucan i vjerski fundamentaliziran, na sve tri strane. Odobravat samo jer je musliman, to je bolest. Isto i za pravoslavce i katolike. Morončine.
UVESTI SMRTNU KAZNU!!!!!
Vise se isplati biti genocidas. Manju kaznu dobijes.
Da Bog da crko u zatvoru teroristo iz Sirije
Kad neko ubije i siluje 100 -ne zena kao neki sto su radili bosnakinjama i dobije 6 godina onda se moramo svi upitati kakvo je ovo sudstvo koje osudi jasmina 6 godina a i ne znamo mnogo toga jel i on ubijao i silovao. Da ne govorim o onome mevludu sto je dobio 17 godina za 2 metka na ambasadi i jedan kojim je ranio policajca. Mislim da trebaju takve kazne ali svima isto . Ne moze neko ubiti silovati i klati mnostvo civila i dobiti 6 godina .
KOLIKO JE ŽETNIKA IZ RS OSUĐENO ZA RAT U UKRAJINI!??!!?
kaznite i one što su iz Hrvatske i Srbije dolazili na BiH prostor da pljačkaju i ubijaju .što i danas rade.
Tako i treba. Jos kad bi tužilaštvo i sud imalo neovisnost i profesionalnost pa osudilo i one koji su ratovali u Ukrajini...onda bih im skinuo kapu i iskazao poštovanje.
Ne kaže se druga stavka, nego druga tačka optužnice!!!
Hehehe a zidovi iz cjelog svjeta mogu da sluze vojsku u izraelu i da ubijaju palestince sa ponosom i da nikome ne odgovaraju
Gledala sam film po istinitom dogadaju o maloljetnim djevojcicama u dobi 15-17 god koje se zaluduju i odvode dole.. Strasno
Samo kaznjaji da vise nikom nenaumpadne!!!
Bivši horsaši... ili mu se ispere mozak ili mu plate za sitnu robu fotosešn da bude poznat
Sta cemo kad prodjetih 6 godina,hoce li ih drzava imati pod kontrolom?
Zasto onda ne kazne Srbe na stranim ratistima poput Ukrajine?Ovo nema veze sa BiH to je isto kao da ja dilam drogu u Americi i dodem vamo i Bosna me kazni kakve to veze sa BiH ima ako ja ovde nisam preksio nista sa pravne strane nema logike.Cisto hibridna drzava *ebu nas kako ko stigne.