Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su neistinite nemas sta da se sikiras
Ja ovog Bijedica smrada,pravi klon Zlatka Salke!
Ko drugom jamu kopa sam u nju pada ;) Doduse, nekada se bas dugo ceka ali stigne.
Moj Džasmine, na kraju sijela svako plaća račun. Nadam se ce racun za tebe biti realan, onako kako si naručivao..
Džasmineeee, dira me Hakala.
Da Bog da ti zapamtio i tuzioca i njegovo postupanje
Zna se zbog čega je Bedić ušao sa SDA u koaliciju i čega je smjenio direktora policije TK i postavio svoje kadrove.
Nije ni tvoje maslo za Ramazana,Bijedic je posten covjek
Jasmin i Enver dva velika jarana i godinama su pishali u istu tikvu
Hahahah tuzbu tuziteljstvu i sudu podnio jedan od najvecih kriminalaca TK i federacije koji je davno trebao biti iza resetaka. Ovo je jos jedan peojekat SDA da preko bijedica njihovog preletaca pijuna naprave haos u Tuzli i pokusaju putem suda da okupiraju Tuzlu i naravno uniste je
Kad te Bijedic tuzi, a Jezdimir sudi, zamjerio si se politickoj mafiji, moj Imamovicu.
Ko je Bjedica postavio na celo Direkcije? Postavio ga SDP Tuzle u kojem se nista bez Jasmina ne moze odluciti. Iz Direkcije postao direktor carine u TZ, opet ga isti postavio. Kada je iz TZ trebao neko da ide na celo Ministarstva Saobracaja FBiH za koga je Jasmin izlobirao? Pa za Bjedica. I sad kao niko nista ne zna 😀
Ako Enver Bijedić, moralna i ljudska nakaza, karakterno smeće i najveća fekalija na političkoj sceni u BiH može "pljuvati i blatiti", ne Jasmina Imamovića već bilo koga, preko jadnog, bijednog Tužilaštva TK, onda je sumrak i definitivan kraj države i njenog pravnog sistema!
Jezero je izgradjeno u julu 2003. godine. Posto Google sve pamti i zna, on kaze da je 18. jula jezero otvoreno. Pitanje je kad je to sporno knjizenje napravljeno. Da li u julu (nakon izgradnje) ili u augustu. KZ po kojem ga terete je stupio na snagu 01. augusta 2003.
Meni je ovaj Jasmin jedan od rijetkih pozitivnih likova u našoj politici. Mada više nisam glasač SDP-a, on mi je ok. Je li povezan s lopovlukom nemam pojma, ako jeste neka snosi posljedice. Ali lik mi je uvijek bio simpa.
@Android Knego , meni je isto bio, prije. ne više
@dalija Koji je razlog?
Majku mu, po njihovoj prici svaki tuzilac i sudija go lopov, a ovi nevini, pa ih banda ni zbog cega proganja...