Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujte ljudima koji su vam uveli Embargo i navijali da se iztrijebite. Ne vjerujte ljudima koji su u proslom ratu u svesku biljezili kada smo na mostovima mrtve razmjenjivali. Oni jos nisu odustali i nastavljaju preko Dodik/Covic !
Plus Srebrenica kao zaštićena zona
Nece Evropa platiti cijenu, nego mi.
Rezultati fašizma su legalizovani 1995. u Dejtonu, a ovo sad je samo logičan razvoj događaja, po inerciji. Evropa će učiniti nešto samo ukoliko se i njihova guzica nađe u opasnosti. Niko ne rješava besplatno tuđe probleme, nažalost.
ne trebalo se uzdat u njih treba se pripremat za odbranu
Svaka cast Jasmili,rekla je samo istinu. Ona,sportisti i druge svjetski poznate licnosti vise mogu pomoci jednom ovakovom izjavom nego svi politicari u BiH.Fora je samo sto npr. Dzeko i ostale svjetske ličnosti nemaju mu*a koja ima Jasmila.
Pa odakle potiče fašizam nego od evropskih zemalja, kolonizatori, engleski naseljeni i u Ameriku, robove iz Afrike vodili i indijanci strpali u rezervat, sve kraljevi kur. evi, samo je Tito držao mir u svijetu i balansira između Istoka i zapada i poštovali ga i jedni i drugi a bgmi nisu imali mu. a da prismrde Jugi ili da prave sranja zbog nesvrstanih koji su bili jači od NATOa
I Evropa i USA isti su Fuj
Evropa je smece ,bila i ostala
Hajde bona Jasmila hvataju se kamere, političara imamo više nego dovoljno
Ova Jasmila rijetko odvratna osoba
Vama srpsko hrvackim fasistima ja odvratan svako ko govori istinu ,kad vas je Bog dao bas vas je i sastavio ,odvratnijih od vas nema na svijetu, olos i smece najveće
Klix je medju najgorim zlima ovog prostora
Potpisujem sve sto kazes Jasmila!
Vidim raja trazi od suda i tuzilastva i sipe da reaguju i zaustave dodika,kako ce to ocekivat od njih kad ih je danas pola slavilo sa dodikom i isto misle ko i on,ovdje nema drzave i bice ovako do kraja svijeta ili se mora dobiti drzava puskom.
Skrštenih nooguu ne sjedi zato
Snaga naša je samo u nama, u našoj sposobnosti da onog momenta kada bude sve opet isto potrebno da se radi, koliko smo sposobni, spremni i koliko se znamo organizirati. Nije mi jasno kako ljudi koji imaju novac i iskustvo ne rade na tome da nas pripreme za ponovljeni scenarij.
Sad ce saopstenja od kojih Bosnjo zivi 20 godina.Pa stvarno moras biti tenkre da vjerujes da ce eu nesto uraditi.Pa svi znaju da ko vazda povija kicmu po njemu se kola lome.Nego okrenimo se mi sebi i ne vjeruj u prazna obecanja i price i lazi.Jacaj svoje kapacitete i tek tada si bitan.Bez toga si nemican ranjiv i uslovljen svime.Samo jacaj svoj korpus i tada si ravnopravan a sve ostalo sy lazi i prevare.