Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je to Janez pa da on odlučuje budućnost BiH?!!!!!
Kad nemas jaku diplomatiju tj kad nemas nikaku diplomatiju onda ce o tvojoj sudbini odlucivati i Africki kralj Selasije. Slovenija ima jak uticaj u Evropi svi imaju neke lobije samo Bosnjo spao na mahalsko minderanje Bakira, Sebije Zahiragica i njihovih botova
Nema PRAVO bez obzira stoje jak ovoliko ili onoliko
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eto mi smo očekivali da će javno priznati. Normalno da će negirati, jer bruku Bošnjaka živi u Sloveniji, koji imaju pravo glasa. Nije frajer glup.
A da se vama malo upetljaju italijani i hrvati pa da traze malo od Istre, Gorice, itd. Uvijek ima prostora da zaigra mecka i na vasa vrata. Ne zeli drugom, sto ne zelis vama da se desi
Joj Janez pedercici svi ste vi porijeklom bosanci
BOŠNJACI U BIH NEMAJU DRUGU DRŽAVU OSIM BOSNE PONOSNE,BOŠNJACI NE ŽELE DA ŽIVE U GETU,NITI ĆE TO DOZVOLITI DO POSLJEDNJE KAPI KRVI I POSLJEDNJEG BOŠNJAKA U BIH.....MORALI BI PODIĆI SVE AMERIČKE I RUSKE AVIONE,PA DA POBIJETE SVE BOŠNJAKE--DA BI SE BOSNA PONOSNA RASPALA--KOME GOD NIJE DOBRO U BIH,NEKA IDE GDJE MU JE BOLJE,A NEKA OSTAVI BOSNU NA MIRU
Mozete prekrajati i crtati koliko hocete, mozete sanjati i poricati, mozete provocirati cak i maltretirati ali ako krenete u realizaciju onoga sto sanjate, ni sa Kinom, ni sa Rusijom, ni sa bilo kojom silom necete uspjeti da pocjepate Bosnu! Sve dok je sinova Bosne, vas san nikada necete realizovati!!!
I šta nas sada obasipate nekim uznemirujućim poluinformacijama, po čijoj direktivi?
Neozbiljno je reagovati na neke neprovjerene informacije. Valjda se prvo kontaktira neko relevantan a onda reagira. Ili je ta vijest plasirana namjenski.
ma nek ode sve u neku stvar, hebe mi se vise za sve..nista bolje nismo ni zasluzili
Janez Jansa Dokaz o neunistivosti gluposti i onih sto melju vodi
"Komšić potvrdio da je Pahor pitao da li je moguć miran razlaz u BiH"...i sta sad Srbi imaju s ovim??? kad vam ga hrvat spusti tad je "kamenjarski Srbin"...kad vam ga slovenac spusti tada je "Alpski Srbin" .....povika na vuka a lisice u kokosinjcu. Nemate vi NISTA sa nama Srbima, Izmedju nas je GRANICA i ma koliko ta granica bila iscrtkana a ne debelom lijijom,,GRANICA JE. Nemamo mi nista s vam i vasim problemima.
Janšta popu.s mi janeza!
E super, taman našim poglavicama nestalo tema, izlizale se fore o respiratorima, o izbornom zakonu o korupciji, sad opet petnaestak dana o papiru i koga je poslao. Ja dobra posla majko moja. I za to uredno na kraju mjeseca dobiješ 3000-5000 hiljadarki ili tisuća moram sve pisati jer smo postali strašno osjetljivi na sve gluposti dok nam poglavice još malo i placeve na mjesecu kupuju.
Bolje i slovenac da pametuje nego ove naše životinje. Gdje su vakcine?
i opet ste nekako Srbe upetljali u ovo vase sranje??!!
Jasno je da komsic i ekipa pokušava spasiti režim. Lažu.
Jos su nam samo Slovenci trebali da pametuju o nasim sudbinama, dosta nam je nasih susjeda koji ovu nasu napacenu zemlju svojataju decenijama. Jedan veliki srednjak za sve