Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaahha ne taknuta baruština, bara. Na sta se sveo ovaj narod to je za nepovjerovati. U zemlji vode uvoze im i prodaju vodu. To je isto kao da Saudijskoj Arabiji uvoze naftu i prodavaju joj.
Ma i ne čudi me. Ovamo na u gradu voda i jeste kao malo vještačkog ili čudnog okusa. Kao da se razlikuje od vode sa sela i raznih drugih voda koje sam pio, npr. sa Bašćaršije. Kao da se osjeti neka hemikalija ili nešto malo. Ili je do mog jezika, ja bolestan, imam faringitis, i razne simptome, karijese, apscese, pa kako je rekao Herbert Shelton, bijel bude jezik, pa pola hrane neukusno...
prodavaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naravno da ni jedna firma neće priznati nešto što bi im uništilo prodaju. Zavod treba da bude nezavistan i da radi u interesu ljudi, što se do sad pokazalo da niie istina ili da su potkupljeni da šute ili ne otkrivaju istinu. Samo što u Zavodu postoje normalni ljudi koji su već ovu informaciju pustili u javnost.
Mi smo postigli i da je voda na Vrelu Bosne fekalizirana, da bude malo fancy.
Jel fakat mislite da bi vam potvrdno odgovorili i da se krije u njihovoj vodi ??? Cemu ta naivnost ! Ili je namjerno naivno da bi mi dobili info da kod njih nije. Ccccc, nevjerovatno ?!?
Lopov se uvijek sam otkrije 😉
bolja je voda iz česme ,nego Jana,a da li je imala bakterije,to je sad pitanje..Uglavnom odgovorni bi dosad trebali dati odgovore,nije narodu kome je proizvođač važniji od cijele države koja kupuju te vodu,sramota
Ma Jani nije prvi put da pada na kvaliteti vode. Barem onoj koja se uvozi u BiH.
Kao i svakoj kurvi tako i njima vjerujem.
...kako cujem,rjech je o dvije vode....jedna je ozona il tak nesto slicno...ubrzo xe se sve znat
Cim su se javili vjerujte da ima bakterija u njima poz kupujte prolom i Janu
Hajde majcin sine u vrijeme staljina nemoj objaviti koja je voda zarazena.
Ma samo pit kiseljak jarane
Otpustiti korumpirane u Zavodu za zdravstvo koji prikrivaju. Za sitne pare ste prodali narodno zdravlje stoko
Za Prolom vodu se odavno zna da je puna fekalija ali za Janu nisam znao...
Bosna kraljica voda u Evropi i koja budala moras biti da kupujes drugu?! neshvatljiva glupost
Ovo je zabluda. Imate internet, pronađite naučno istraživanje koju su uradili domaći stručnjaci i naučnici, ne influenseri, pa će da vidite u kojoj ste zabludu u vezi vode u Bosni i Hercegovini!!!
Pa nece sigurno rec da ima
Ko se javlja, moguce da tu bas nesto ima…