Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 3 godine sam ostavio ovdje komentar, a to je da EUFOR nije se zadrzao ovoliko dugo u BiH radi Srba, niti radi Hrvata, nego zbog Bosnjaka. Njihov svaki sastanak sa nasim zvanicnicima vec 10 godina se svodi na teme, odlaska u siriju, povratak iz sirije, paradzemati i naravno zadnje 3 godine migranti. Bio, radio, vidio svojim ocima .
Znas sta je nasa zalost sto nismo niskim. Nedovoljno iskreni za Zapadni svijet nedovoljno iskreni za Arapski a dovoljno pokvareni da ih sve skupa krademo i lazemo.
Izrael sa fasistima Čovicem i Dodikom?Cudno
ja bih zamolio Dodika da na čirilici piše svoje komentare....bezze mu je ovo...komentarisati na latinici...izdaja srpskog naroda...
Sve dokazani pacifisti .....
Ma Adolf je bio kralj vrati seeeee
pišam ih
Vodite hi u Izrael neka vam vode drzavu,a mi cemo uvest zabranu za prezime Dodik i Covic u BiH
Netko im stao na zulj???
Ma ne znam sto se ljudi cude kad su to sve isti bolesnici koji samo vide musliman i tu je kraj ... ne znam sta je problem sa muslimanima, mozda sto se vjecito branimo od zla ... mozda kontate da trebamo samo stati da nas koljete bolesnici jebeni!
Fašisti su uvijek sarađivali pa evo i danas očigledno
Genocidaši su se uvijek držali blizu jedni drugima ništa čudno..
pronašli se
Jel ovo neka zajebancija...
Skup genocidaša.
mora da im je obecao nesto kao sto su uzeli aluminijum
Njih dvojica pomogli a zauzvrat izrael nauči kako se krade zemlja od europskih palestinaca.