Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi rekao da je država koja se sa svih strana sabotira i koči "najnepripremljenica za članstvo" i EU. Kakva gomila funkcionerskih licemjera.
Nikome od politickog vodstva u BiH (na svim stranama) EU nije interes, jer bi to bio kraj ovoga sto imaju. Ne moze se biti u EU uz korupciju, nepotizam, tenderisanje... Realno, prije ce EU propasti nego sto ce BiH ikada biti clanica. Pa i ovo do sada smo dobili na sadaku.
Pa realno gledajući nama treba samo jedan zakon, Zakon o lobiranju, koji postoji na Zapadu. S njim je sve riješeno i mito, i korupcija i nepotizam!!!
Srbija, Albanija, kosovo, Moldavija, Ukrajina, Georgija, crna Gora, Turska su države koje sigurno imaju lošiju političku situaciju, nesređena teritorijalna i međukomšijska pitanja, lošije sudstvo, korupciju, kriminal.... jedino Makedonija je zaslužila ulazak, ljudi su se stvarno potrudili i sada im problem 2 mil. Makedonaca.
Uskoro da nas primite makar na ušima ušli u nju, licemjeri, nakon svih naših žrtvi pristupanje je najmanji problem. Kada bi od te licemjerne EU mogli da naplatimo za sve, ceh bi bio podebeo.
normala
Balkan ce na kraju se morat ujediniti i zavisiti od svoje ekonomije. EU ce biti samo suplja prica.
Otvorena srboslavija?
Kad puska pukne, bicemo primljeni bez odlaganja u EU.
Pa zapucajte malo...da budem zabrinut ko Europa haha
Ali je zato Ukrajina spremna k'o zapeta puška.... MRŠ se u 3P.materine i vi i vaša EU !!!!
Ko god nam priča i obećava članstvo u EU znajte da je obično govvno od čovjeka, laže vas u lice i još smatra da ste retardirani da to shvatite. Bosna ovakva ne može u EU, ne samo zbog korupcije, a sve i da nema korupcije i da je normalno uređena, ta EU je ne želi jer Francuzi, Nijemci i ostali vide Bošnjake kao Alžirce i Pakistance koje mrze iz dna duše ali vam to neće reći. Kad vam nije bilo dosta 92-95 da to naučite, nećete nikad ni naučiti.
Pa kako je Kosovo koje je od juce samostalna drzava i na rubu rata bolje uredjeno i pripremljeno za EU od BiH? Kupili su drzavu i podrsku stranaca, a prica se o mitu i korupciji u BiH. Sta nas handrite vise i ponizavate, lijepo recite nije nam u interesu da vas primimo u EU a ne da konstantno pi*ate po nama. Nisu exYu narodi izmislili korupciju nego su je naucili od zapada.
Istina je da BiH ovakva apsolutna nepripremljena i nema nikakvog izgleda za clanstvo. Sa druge strane unija je do grla u sistematskoj krizi i nije sposobna za nove clanice a ni stvarne reforme, o tome ovi iz unije sute he he he.
Iz Jugoslavije se izaslo da bi se preko noci opljackala drustvena imovina.
A CG I ALBANIJA, DVIJE NAJMAFIJASKIJE DRŽAVE SU NAJDALJE OTIŠLE U EUROINTEGRECIJSKIM PROCESIMA. MRŠ BAGRO KRSTAŠKA!
Covic i Do-Dick ne zele da Drzava Bosna I Hercegovina udje u clanstvo EU . Zasto ?
A bakir se toliko trudio pa cak i erdogana dovodio al nista...
Best Earning site for all viewers❤️ in your city 🌐 Visit - https://rb.gy/fae77
znamo kocnicare da ne imenujem,znaju da ce ulaskom u EU u zatvor. Mozes mislit udjes u politiku kao svercer na steku i postanes milijarder ccccc gori su ovi sto ga slijepo slijede,vjeruju svemu sto kaze,a on vuce citav narod spasavajuci sebe i nevide tokmaci na kvadrat nisu ni svijesni koliko im mozak ispran ali hajde neka ih neko mora i glup da bude
Imamo mi svjetske analitičare, a sada i političare Admira Cavalica, Faruka Hadzica, Damira Becirovica, evo sad i Cerimagica. Cavali reče da će plate skočiti za 400 KM. Ne znam samo od kojih privrednika. Ali ja i nesrećama znati, oni sve znaju