DamirOdZivinica
Spol
Ženski
Boja avatara
E9A326
Banovan
Ne
Registrovan
09.02.2021.
Komentari
43
Komentari korisnika
A pita li ko građane slažu li se da se njihovi podaci daju na raspolaganje privatnim kompanijama?
Dosao Tarik iz Zagreba da prodaje vrhunac svog humora, koji je na nivou pubertetlije, pod kulturu. Naravno moze to prodati pod kulturu samo onima koji pored iste ni prosli nisu. A jos gori su ovi koji mu podilaze i kao izvinjavaju se radi njegovog neukusnog nastupa.
Sreća skinuli me s biroa :D
Esed iz Zivinica popravljao antiradar sistem na njemu par dana prije nestanka, "e ala ga je i opravio.. svaka mu cast" 🤣🤣
Alimentacija bi trebala biti maksimalno u visini neophodnih mjesecnih troskova za normalan zivot, sve preko toga sto ti treba idi pa zaradi. Kakve veze ima to sto neko od koga se razvedes zaradjuje milijarde sa tvojom potrosackom korpom? Cista pljacka sudskim putem i pogodovanje parazitima drustva.
Raj za predatore, pedofile, trgovce bijelim robljem.. Nacelnika za ovu ideju nagraditi jednom sobom po izboru na psihijatriji ili u zatvoru.
Da li se do sada neko zapitao ko ih kupuje? Kome ih prodaje? Ko je tacno najveci kupac obveznica koje su emitovane u poslednjih par godina? Mislim da je jako bitno, bitnije od protesta i svih ostalih diverzija.
I sta kad pojedete na klasu? Shvatate da cete potrositi pare prije nego ste isporucili proizvod, sta ce biti sa sledecom platom? Bez smjene rukovodstva rudnika nista niste rijesili, opet ce se novac istopiti a robu morate isporuciti. Razmislja li iko o tome da se utvrdi razlog zasto ste tu gdje jeste? Lijecite simptome umjesto uzrok bolesti.
U prevodu: ogranicili ste nam mogucnost da preko medija spinujemo i lažima uticemo na narod i biracko tijelo, kako vas nije sramota da nam zabranite da mesetarimo po vasoj drzavi kako mi hocemo. Ovakav zakon je potreban na nivou drzave, a ne da siri lazi ko kako zeli bez odgovornosti. Istrazi, nadji dokaze i objavi, da vidimo ko je od zurnalista kupio diplomu a ko zna svoj posao. Samim tim ce se vratiti i povjerenje u medije, ovako ne znas ko vise laze politicari ili novinari.
Dosao da vidi koliko ce svojih moci da uhljebi tu ako sve krene 🤣