Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanovic i Plenkovic - isto sranjė, drugo pakovanje.
Ma priča za krezubu Balkan sirotinju. Pripremaju nam novu pandemiju.
totalni fijasko Hrvatske diplomatije naspram Bosne i Hercegovine. Jedina nada Covica je Denis Falatar /Becirovic .Kada vidim Marijanovica ,Fortu i ostale u timu Bećira ,vidim iste face kada su isturili Falatara da shebu Komsica i da odigraju za Covica ,me bi li mu pomogli da uskoci u fotelju predsjednistva BiH zajedno sa Dodikom,isti scenario i sa Bećirom Allaha mi ,na zor ce me natjerati da glasam za Bakira ili Komsica .Providno trojka igra za hdz
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E pa narode kada sve ovo znamo, onda razmislimo koliko je pametno iduceg ljeta provesti odmor i potrositi novac u susjednoj zemlji koja nasu domovinu svim silama podkopava preko ovih UZP-ovaca. Ima i drugih prijateljskijih i veoma lijepih destinacija za ugodan odmor uz cistu savjest.
Ja mislim da je se već prije nešto promijenilo. Kada je Praljak popio otrov u sudnici: “ja nisam zločinac” njemački mediji su ga uporedili s generalom Vermahta Hermanom Geringom (Hermann Göring, ko bude sliku tražio na netu nemojte se prepasti liči na Titu ;-) ) koji je sebi također oduzeo život trovanjem. Po tome se vidjelo da je Njemačka ozbiljno uzela pobjedu HDZ-a u Hrvatskoj kada je Grabar-Kitarović gotovo svakodnevno lajala na “vehabije” u komšiluku.
Skreću temu sa ekonomskih tema. Isto kao i kod nas
Oba lažu, jedan glasno radi sebe, a drugi potiho radi Briselskih interesa opet radi sebe.
Moj klixe, možeš ti brisati komentare ali istinu ne može izbrisati nitko. Ponavljam, 500 oficira ABiH u svojstvu oficira JNA je sudjelovalo u agresiji na Hrvatsku. Od ukupno 20 generala ABiH njih 19 je sudjelovalo u agresiji na Hrvatsku tijekom 1991 i 1192. Njihovim prelaskom u ABiH počinju sukobi ABiH i HVO. Za račun koga? Rezultati se vide danas.
Nastavak politike iz Karađorđeva. "Osobno sam svjedočio kako Andrej voli izvaditi papir, nacrta mapu i onda počne. Ako netko ima 10-15 minuta vremena, onda shvati. Ali trebate tih 10-15 minuta vremena (pažnje europskih lidera, op.a.) da uvjerite ljude", rekao je McAllister." Željana Zovko se tu prosula k'o riža misleći da je Plenković Tuđman koji je to radio po hotelskim salvetama. Veliki minus za njihovu diplomatiju.
Reci nam Mahiniću pišeš li ti komentare Komšiću ili on tebi piše tekstove? Kao što napisah za posljednji Željin komentar pod anestezijom, potkapacitirano ili na razini adolescenta, a kako su vam misli na identičnim valnim duljinama, konstruktivna ktitika je doslovna.
Joj slike,isto dva jazavca
I sad mi treba da glasamo za gradjansku opciju.
Hrvatska se ponasa ko da ne zna da je historija prepuna lekcija o silnicima koji preko noci postadose robovi i obratno. Hrvatska izgleda ne zna za poslovicu “nicija nije do zore gorila”?
Tako je. Silnici koji godinama napadaju na hrvatski nacionalni interes i prava će pasti a pad neće biti malen.
S treće strane istina-dobijate ono sto preko dva muda visi
Hrvatska nama nikad nije bila prijatelj. Njihova politika prema BiH samo škodi katolicima ovdje. Oni će se svesti na statističku grešku, ako već nisu. Nažalost HNS uporno zabija autogolove, umjesto da se brinu o svojoj jedinoj domovini BIH...
Podrška ogoljenoj politici Zagreba prema BiH. Nije ni vaša islamofašistička dovijeka :)
Tempranillo, crveni, GB 2005. Ti?
Znači da ove političare nabijeno na oni stvar sve njih treba na goli otok da tucaju kamenja.
Samo dilate mržnju. Kakav ba raspad. Ko pominje podjelu Bosne. Dosta više s tim. Ovdje je borba za vlast.