Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 25. Godina 90 Kilometara, zar vas nije sramota "Strucnjaci !!??
Tito nije ni kilometar autoputa izgradio u BiH pa ga niste napadali zbog toga
Opertivnih sredstava 960 miliona. Akcize 8 miljardi, UTROSENO " MILIJARDE 90. Kilometara ???
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
2028 hahahaha
Hidzretske godine
Najveca glupost je bila graditi tunel ispod Prenja. Osim ogromnih troskova gradnje, koji ce skoro sigurno biti veci od projektovanih, uz veoma dug period gradnje, koji moze biti i produzen, jos veci problem ce biti veoma skupo odrzavanje. Sto ce zahtjevati ili visoke putarine, ili deranje i onako tankog budzeta.Ali na zalost, hadalji su pokupovali zemlju uz ranije projektovane trase, pa se mozda zbog toga islo. A trebalo im je otkupljivati zemlju po cijenama prije 10 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako EU dozvoljava da izgradnja autoputa vec traje 20 godina a da je napravljeno damo nekih 90 km, onda stvarno nesto nije u dure sa politikom
Ne kontam, kako to EU « pomaze » izgradnju koridora 5c? Tako sto du propisali trasu koja izbjegava najvecu bosanskohercegovacku tuzlansku regiju i tako sto nam daju kredite sa ogromnom kamatom od love koju su prikupili 100% u Bosni i uz pomoc njihovih banaka i korumpiranih iz Bosne, prebacili u EU?
Evo ovako. Nece zavrsiti tad, niti ce do Doboja stici do 2028.godine. Autoput NIKAD nece biti zavrsen nego ce se zbog nedostatka novca jednog dana proglasiti neisplatnim. Mozda kad stignu do Doboja. Mislim da je moja prognoza dosta realnija.
Pa Sarajevo - juzna Hrvatska granica nije isolativa i nikad nece biti. Prvo nema stanovnika, drugo pravi se kroz puste zapadnohercegovacke selendre gdje su i stare babe pomrle i trece, sama trasa je politicka koja na jugu pogoduje iskljucivo turizmu u Hrvatskoj.
Neki dan bilo do 2026. cisto eto da znate
"Gotovo do 2028" svih 20 godina mog života slušam kako će bit gotovo još malo, traje, to je proces. 20 godina samo 100km u Federaciji a ovi misle bit gotovi skroz za 7 godina
"Pojasnili su da su posebno sretni što se Vlada obavezala dovršiti cijeli Koridor 5C do 2028. godine" AKO SE VLADA OBAVEZALA DA BUDE DO 2028. GOD. TO ZNAČI DA NEĆE BITI GOTOV PRIJE 2042. GOD.
Ako kazu 2028 pomnozi sa dva (najmanje)
Do 2028 neće biti ni video simulacija gotova. Za tunel Prenj će trebati barem 10 godina da bude završen. Adnan Terzić je uspio izgraditi 0km za svog mandata.
Колико је бајрамлука Бакир подијелио свих ових година до сад смо могли спојити Тузлу-Сарајево са 8 трака
hahahaahahahahahha ima li ista jace nesposobnjakovici...u ruandi nam se smiju
5c oli ti VC(WC)
oli?? mislis ili?
Ovo je tekst iz 1998 samo su promjenili godinu zavrsetka radova.
hmmm
🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛤🛣🛤🛤🛣🛤🛤🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣🛣
Samo hapajteeeeee i gradite