Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije da mu je knjigu dao ! i to knjigu covjeka koje je obecavao mnogo a zavrsili smo sa penzijama od 300 KM,od pomozi.ba i Ispuni mi zelju dok djeca Izmetbegovica,Dodika,Covica te Brankovica,Zeljkovica..itd...zive kao bogovi! Borci na sve strane djaba ste ginuli za ideale kad je sustina ovog sukoba bogacenje par porodica na svakoj strani!
@Punisher111116 100% Oni sto su se borili sad moraju da sute ili su mrtvi. A SDA se kiti zaslugama ljudi koji sad nemaju glasa i stalno igraju na tu kartu. Oni su ti koji pitaju "gdje si bio u ratu?", a na to pitanje ne odgovaraju.
Bravo
I nek mi neko objasni, kakve veze ima bakir sa vanjskom politikom BiH, zar za to nisu zaduzeni predsjednistvo i ministarsvo vanjskih poslova, bakir je u domu naroda, veze nema sa tim, al eto da se slika sa irancem, ovo bas pokazuje da je SDA citavo vrijeme lagala narod i da joj Bosna nije bila ni na pameti, bitno je bilo samo stvoriti islamsku drzavu, bosnjak sam, al vidi se da njima nije stalo do bosne, nego samo do dinastije i serijata.
@gooUser1569085474 samo da citavu snagu i moc stranke SDA okrenu na provedbu presude sejdic-finci, i tako bi uradili stogodisnji cilj za ovu drzavu i sve njene probleme rijesili, al oni se vole slikati sa arapima, sta reci na to
Šta ima Izetbegović sa iranskim ambasadorom. SAD sve prate. Jer taj čovjek uopšte misli na opstanak BiH. Pola države putinovo. A ovaj bi i drugu polovinu poklonio. Turska i Iran rade više u interesu Rusije nego SAD.
jedite govna obojica... pakasu!
Bakire ..... MMMUUUUURRRRSSSHHH !!!
Jacati ekonomsku saradnju u prevodu znaci hocu vise para jer mi ti saljes vise imigranata
Sta ga on ima primat, ko je on da ga prima? Nesto don naroda sta li
sda je pokret i to na moze niko zausdtaviti
Hajmo KLIX smeće šovinističko fašističlo i komunističko, priprema pozor sad: AV AV AV AV AV
Ne znam, ovde imamo srbe, hrvate i bakir bi da nas napravi istima kao sto su oni, kao trecu stranu u tom paklenom loncu. Mi trebamo biti nesto sasvim novo, evropsko, nesto sto ni oni samo ne znaju sta je to. Bakire, ne mozes nas strpati u tor kao sto su srbi strpani i njima upravlja kralj vucic, nama trebaju strategije, ekonomski planovi, kompanije, pravo, zakoni, obrazovanje, a ne lideri, vodje, knezovi, kao kod drugih
Haha. Samo izjavili treba jačati ekonomsku sa radnju i poslje toga, sve političko dipl izjave. Ni riječi o komparaciji privrede 2 države i gdje vide mogućnost za jačanja robne razmjene. Ako nemaju savjetnike od tolikih na platnom spisku da im ukažu na resurse evo ja ću im besplatno dat prijedloge.
Pa iran je najvise slao pomoci BiH u toku rata.Cak su imali i svoju kasarnu u kaknju za pomoc Bosnjacima i odbranu BiH.Najvise su i oruzja slali od ostalih 🇧🇦🇮🇷
ziva istina sefer halilovic licno iznjeo tu cinjenicu u svojoj knjizi
Pa ovaj nas nesto, sav narod, citavu Bosnu, poistovjecuje sa alijom i izetbegovicima, shvacate sta bakir misli, on konta, alija nas skupljo po skupovima SDA 90-ih, alija nam obecavo, a bogami je podijelio, drzavu, potpiso nam gazu u sred evrope, i eto sad bakir konta alija nas stvorio, alija nas izmislio, mi smo vlasnistvo bakirovo, pa idu i knjige kako je to alija radio
Kad se sjetim kad je Dodiq rekao da u Sarajevu ima više džamija nego u Teheranu.
Pa kaze sta ti imas protiv Teherana to je lijep grad. Mentalno bolestan covjek 😏.