Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno u opoziciji. Napisi memoare usput.
Vraca se SDA nikad jaca a vi X morka nastavite sa izdajom
Još pure treba trojkaši. ... Malo vas , mali vas je
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ti nisi normalan 😂
Njegov stari je podrzavao Tihića kao nasljednika jer je znao da ovoga Sebija drži na kratkoj uzici.
Nije Bakire tvoj babo, nego stranci i goloruki narod. Isto k'o sto su ga spasili iz talackog konvoja. Ono sto je tvoj babo zaustavio jeste par ofanziva koje su mogle promijeniti tok ratovanja. U svakom slucaju bio je daleko bolji covjek od tebe.
i halalio pola Bosne genocidašima, pravi državnik
jedini? a toliki nam borci pogidose?
Kad se Dodik suprosatvi zapadu bar nekog ima iza.Srbija pa i Rusija a koga ovi mogu imati.Ze Doo i Srednjobosanski kanton.Visoko lete a kad padaju onda cmizdre.Iza Hdz stoji i Hrvatska i dobar dio evrope a konstntno ubjedjuju narod da njih i Df podržava svijet.
Propo si ti kakire ko stari kauc ne mozemo te vise sto ono kazu ni presvuc
Pusti ti svog oca Bakire nisi ti na njega, ti si isti Mati svoja ona što ti je odvojila vreću zlata.
Bakire, rahmetli Alija je i poslije ove agresije zaustavio "čiščenje" upravo tih istih Titinih zločinaca, ideologa, generala, novinara, akademika koji su "zaostali" u ovom našem, odbranjenom dijela BIH, time nas je evidentno i uništio, a samim tim i svoju stranku.
Sad ovo citam pa ne vjerujem...zasto niko ne skloni ovog prolupanog izdajnika koji si umislja da se svijet vrti oko njegovog babe, sebijine faslifikovane diplome i bezuspjesne udavace Jasmine. Kako je samo arogantan da svoju familiju velica, napravio je od SDA privatnu stranku a od BiH bi privatnu prciju. E nece moci, dokazi da ste porodica koja je unistila narod i drzavu samo slijepi ne vide.
mrs!
fakat bake priča gluposti... sve što on kaže ustvari je kontra
Nema karte na koju nećeš igrati da bi pridobio simpatije i sažaljenje okoline. Jado jadni, da ti je babo živ odrekao bi te se... I tebe i te tvoje škorpije bezdiplomske. Fuj, govno patetično, kriminalno.
pa cak se ni Ela Dvornik ovoliko ne kiti tudjim perjem
Ne radi američka diplomatija kao tvoja da slusa price iz kafana mamlaze polupismeni.
Ne vrijedis mu crnog ispod noktiju ubleho. Ne spominji to sveto ime uzalud.
U nas il si Titov il si Alijin, drugih opcije nema. Ima li iko u ovoj hebenoj zemlji da je posten i da bi radio za DRŽAVU i narod mamicu vam prokletu poganu
Ima mnogo onih koji nisu ni Titini ni Aljini. Zapravo takvih je najviše ali se ne laktaju, ne guraju surle đe im nije mjesto. Rade, trpe i šute.
Reci nam Bakire kako je tvoj otac postao predsjednik, a znamo da nije bio izabran voljom građana, već svoji mentora iz Srbije. Index možda jeste dokaz da je studirala, ali ne i da je završila postdiplomski. Gdje je diploma? Kažeš da su sve to tračevinuzbkafane protiv Osmice, a ljudi imaju dokaze crno na bijelo o kriminalnim radnjama Osmice, njegovom povezanošću sa mafijom i kriminalnim radnjama koje radio za tebe i stranku.