Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro posteni narode moj svi vjera 🤘🤘
@Anachronox selam selam
gdje je sad ona iz SDA sto sudi po imenima ? sada kada odgovara SDA sute ko cke zadnje ;D ej moje balije
Šta je ba SDP-A?
Ovaj Žarko je ispodprosječno inteligentan, Ali i kao takav, on je veliki napredak u odnosu na seoskog varalicu Senada Alića Šilju iz Sapne, koji je iz opanaka uletio na čelo skupštine najvećeg kantona u FBIH. Možda će i Šiljin sin koji je prijetio direktoru Doma Zdravlja Sapna, (gdje ga je babo zaposlio) sada dobiti otkaz ?
ja se ne mogu oteti dojmu da SDP brani PDA svim silama :/
Kad ce vise doci vrijeme da se ljudi biraju po svojoj kvalifikaciji a ne po nacionalnom krvnim zrncima.....
Onda nema Vlade do 2020., a toliko posla ima. Da bar ne uzimate plate zato što ništa ne radite pa da vidimo nekakve koristi što ne vladate.
Tteba pitati ova 2 papka iz SDP-a koji prodaše svoje ruke dižući za SDA koliko su dobili love, a za Bjedića se zna već uveliko da voli novac ko beba zvačku.
Hebem li vam svu familiju politicarima mladim i starim u svim strankama
Ustavni sud kao kesa kojom se kupuju poslanici su ved tugo tradicija SDA lopova i SNSDa. Tako da dzaba salju kada je i sudstvo i tuzilastvo pruvatna svojina. Ali ovce glasaju da ih cobanin sisa i strize i ne bi bilo lijepo da ih se ne strize i sisa jer su tako glasali.
Neće u Vlast gdje pobjede,a onda blokiraju da nemogu ni drugi.De malo dođite do pameti i mislite o narodu a ne samo o svojim guzicama.Svaka cast ovima koji su podrzali ovaj izbor i pokazali SDP-u da i SDA moze izabrati i Srbina i Hrvata u rukovodstva...i da imaju vise osjecaja za sve narode od SDP-a.Još jednom poziv SDP-u,da dođu malo do pameti i pomognu jednom svojim biracima a ne samo da se ponasaju kao kontra teg i ustavljaju sve procese u drzavi,ponasajuci se isto kao SNSD.
Hahahaha, jbg Bosnjaci su tuga i zalost po svemu se vidi, nisu mogli Srebrenicu na izborima da uzmu, prodje im to bez komentara, a ovamo Srbi vladaju u: Sarajevu, Tuzli, dva najveca grada sa Bosnjackom vecinom, zalost od naroda.
Čim se bez njih formira i odbor mjesne zajednice oni odmah apelaciju
Socijaldemokrat/liberal sam s dna kace. Ali kad vidim ovo zadnje ljudsko smeće Dževada Hadžića da nekom drži moralne pridike bude mi zlo i tek tad skontam koliko je SDP pao k*rcu za uši!
SDP-u je samo krivo sto su mjesta pokupile neke druge stranke, a ne oni kako su namjeravali. Boli njih neka stvar i za jedan i za drugi i za treci narod, a i za zakon. Lopovi kao i svi ostali.
Valjalo je dok se kršilo po vašem, a sad bi odjednom glumili poštene pred ustavnim sudom....de Bgt Hadžiću ne rise
Stvarno ovi SDPejovci nisu normalni.
Haha opet nacionalni ključ kao da je izbor za eurosong 😂