Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da se to ulozi u obnavljanje neke laboratorije ili u nabavljanje literature na fakultetima. "Raje" ce uvijek biti. Muzicari imaju svoja zivotna djela kao spomenike. Treba ulagati u istrazivanje, nauku...u ljude koji su jos uvijek zivi, kao recimo ona doktorica sto je prije par godina usla u Europsku Akademiju Nauka. Daj njoj te pare jer njen rad vodi ka progresu...a spomenici...mah...
Daj ba pretjeruju pravo...Jebo te ...sada svakom pjevacu...a ima ih legendarnih...Zera, Losic, Bebek, Colic, pa Beslic hahaha, pa....da ne nabrajam...kad okinu...treba podici spomenik...eto nam grada....punog kipova.....za jedno 20-30 godina...pa cemo ih opet rusiti......istorijski smo pravo glup narod.
svaka cast gospodi kojoj se dizu spomenici, al fakat ima i pametnijih nacina da se potrosi 200.000 maraka (ne kazem da ne treba spomen, nego da se moze uraditi jeftinije), a ne znam koliko ce spomenik "uljepsavati gradsku jezgru" za jedno godinu dana kad na staklu budu grafiti i pokoja naljepnica, a u podnozju pasji drek i iskoristene igle... al eto... neka bude...
prince nabijem te na kurac!!!!
ma mogli su i bolje.....
e moj princ, budala si ti velika. jedan od te dvojice je KK Bosnu proslavio u citavom svijetu i donio joj izmedju ostalog titulu Evropskog prvaka a drugi je otpjevao pjesme koje su vec sada legendarne i bice to sve dok ima nas Bosanaca na ovoj planeti. Jeste, besparica je, ali za ovakve stvari ne treba da je ikome zao.
kriticar i princ vi mora da ste neka dva, polupismena, priglupa, zatucana, isfrustrirana, skucena infantilca i krkana, prilikom porodjaja iz guzice izasla glavom u beton.
Hey Prince, gluposti pricas. Indexi su svirali stvarke 10 minuta duge u vrijeme kada je to samo Pink Floyd radio. Oni su bili najbolji u Jugi u svoje vrijeme. Nemas ti pojma o muzici a jos manje o gradskoj raji. Stoga sa babom na livadu pa rabacite hrkljusa.
Bravo Princ, a i ta dva albuma su bila datebogdragisacuva. Sarajevo i BiH su imali i imaju stotinuputa boljih umjetnika i kulturnih radnika od Davorina.
Veliki si ti idiot moj prince!
ne seri majke ti oni su najvece legende
Pijanice obične... Mirza je kao i zaslužio, a onaj drugi je snimio dva albuma za 40 godina, i sad ga trebamo u zvijezde ukivati, tušio nas je dovoljno dok je bio živ, nije dao prostora nikom mlađem da napreduje, a bilo je XXX boljih bendova u bivšoj Jugi, izgleda da će nas još dugo tušiti... Na šta se pare bacaju, to je fuj osjećaj...
U roku od mjesec dana neki ce moderni klinac / umjetnik/ seronja staviti svoj cijenjeni grafitaski potpis pisan fancy slovima tako da ne vidis sta pise, preko ovih staklenih blokova.
A Bodi Kovacevicu?
mislim da se pare daju u mnogo bezvrijednije stvari tako da mi nije zao sto ce uzeti jednom i za ono za sta treba! mislim da je ovo najminimalnije da se moze uraditi za nekoga ko je doprinijeo popularitetu Sa i BiH! hvala Obojici!