Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znamo svi u dijaspori šta znači skraćenica PIC, a nigdje u ovim člancima ne kažu šta je to. Partners In Crime ? Profesionalni Idiotski Centar ? Psychiatric Intensive Care ?
Pichke i Cigani jarane....a ovaj na slici je GUBICAR....najveci na balkanu....pokriveni srpski radikal
Peace Implementation Council: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Peace_Implementation_Council
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Rece Mladjo i skede u novi audi ccc
Ovaj majmunoliki i prasoliki kmet treba biti zahvalan Bošnjacima što je član predsjedništva iz reda vlaškog naroda u Bosni i Hercegovini, jer upravo zahvaljujući njihovim glasovima danas se voza u najnovijem Audiju. U protivnom transvestit Željko Cvijanović bi sjedio i Bake bi joj ga lagano umakao. Ovako, Riđi ostade suha qrca, a ovaj prasac se voza po bulevaru.
Plus, prije nekoliko godina je izjavio da se ne slaže sa Dodickovom retorikom, već želi smiriti situaciju i čekati povoljan trenutak za otcjepljenje PvC entiteta (emisija OKO na PTC). A po federalnim medijima kmeči da se ne suprostavljamo Dodicku, jer će SNSD opet pobijediti u PvC entitetu. Pa, kmetu, isto ste zlo, samo je Dodik otvoreno, a ti hermetički zatvoreno. SNSD uništi PvC entitet i trebamo ga podržati kad god to zatreba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nečeš ni ti nikada više biti u Predsjedništu BiH!
Ti pitchko, sto si dobio glasove iz Federacije, dobio si. Nikad vise, smradu jedan trolični !
laprdas bezveze , Dodik vam je uveo diktaturu , ponasa se ko zadnji diktator a vi ni pisnut ne smijete
Ovoga je Dodo posebno uveo u suru SNSD-a. Zato su ga i iskaširali iz njegove stranke!
Ovoga je Dodo posebno uveo u suru SNSD-a. Zato su ga i iskaširali iz njegove stranke!
U Banja Luci se odbranila Moskva, a sada Moskva brani Banja Luku, jer njenim padom pada Srbija !! -Ustaški režim u saradnji sa NATO tajno priprema planove za upad u zapadni dio RS i etničko čišćenje Srba od Brčkog do Banjaluke i Mrkonjić Grada... Kao povod za napad bio bi iskorišćen teroristički napad, pše tabloid Informer pod kontrolom premijera Srbije, Aleksandra Vučića, a ovo dramatično upozorenje srpskim bezbednosnim službama prije dvijee sedmice navodop su dostavili ruski obavkeštajci,
Kakav ba Valter brani Sarajevo odsječe Dodik. Kineski ambasador neki dan Dodiku na rođendanu njegove unuke : meni su rekli da će puštat film Valter brani Sarajevo jer ga je svaki prosječan kinez vidio prosječno bar jednom u životu. A ovo meni sad izgleda kao DOdik brani Moskvu od nasrtaja neo ali i klasičnog fašizma ! :))))) Ah da link: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/36805/vuchic_siri_paniku_ustaski_rezim_u_saradnji_sa_nato_sprema_oluju_2_a_meta_je_republika_srpska.html
@kuga A Ivanić u novoj verziji blok bastera Valter brani Sarajevo, ima ulogu ZISa, Valterovog saradnika kojeg su lažno optužili da pomaže zapadne saveznike !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Ukoliko Ustavni sud BiH uzme u razmatranje prigovor RS-a, time će automatski otvoriti prostor za održavanje referenduma. U slučaju da ponovo Ustavni sud kaže da je 9. januar neustavan Republika Srpska treba promijeniti zakon i umjesto Dana RS-a uvesti dan državnosti RS-a. To je provođenje odluke i niko ne može reći da nije", poručuje Ivanić. A cirkusa bokte.
fuj
Gojaznost je hronična bolest (bolesno stanje), koja se ispoljava prekomernim nakupljanjem masti u organizmu i povećanjem telesne težine. Na lijecenje pod hitno, Mladene!!!
ko bolan tebe pita ista gnjido......
Uzasno jadan narod. Dva i pol maloumnika (ovo pola se odnosi na Zeljka Cvijanovica) predizbornim obecanjima vas sve drze u toru. Al neka vas tamo bar jos 500 godina, jer je to okruzenje, jedino koje poznajete.
ivanić isti onaj porky pig crtani
@dillbear svaka cast!!!
ivanicu gori si od najgoreg cetnika mame ti se napu... smradu goni se u srbiju ako bosnu mrzis majmune cetnicki
Gleda vila s Volujaka cisto Gacko od Turaka, Ne vide se nide Bule , Fazlagica nema Kule, Nema fesa ni dimija Niti Hodže da zavija Stasali su mladi vuci Cuvajte se Balije i Turci U po dana u po noci S generalom svi ce poci Da završe što on poce Od Bihaca pa do Foce Zašto Drina ovo vece kroz Goražde mutna tece Tece mutna i krvava na hiljade Turskih glava Ko ce drugi ja cu prvi da pijemo Turske krvi Telefonske žice bruje Milan Lukic porucuje U Goraždu ovih dana bit ce pokolj muslimana
500 godina star kompleks te jos drzi. Tuga da ti mozak nije napredovao niti mrve. Retorika Biljane Plavsic tipa "jest cemo travu al bice srpska" za tebe je vaznija nego li bilo kakav prosperitet, negi li buducnost tvoga djeteta itd. Da ne duljim ionako nista neces razumjeti.
Za mene je vazno samo ubijanje Islamskih Terorista ISIS :D Ja sam rodjen gdje dzamije nema muslimane mrzim od malena
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A sve se provlaci kroz predizbornu kampanju - kao nije to nista..... Ko zabe u loncu..... Polagano dogrijavane, pa sutra umjesto dodika dodje neki novi dodik i cisto slucajno nastavi tamo gdje je dodik stao ... Sistematsko gradjenje psiholoske pripreme za rat za opstanak - gdje je jedino mogice da dodje do potpunog istrebljenja jednog od naroda.... I tu niko nista ne moze, i niko se nista od malih ljudi ne pita - samo topovsko meso i zlocini..... Ali barem cete svi pred Bogom odgovarati - ja sam Vam jedan od garanata za to - nix halal nikome ....
Ocito je i da je najbitnije biti Bosnjak.... Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga.... U suprotnom granica strane drzave na Vracama, u Doboju, u Jajcu itd...