Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, sjecam se, prije dvije godine mene su izradili za docek Nove godine u Dubrovniku. Dosao gradonačelnik, pozvao medije,locno mi se Radman izvinjavao 10-tak dana, i smjestili nas besplatno u Rixos 15 dana. Mozete naci cak i emisiju od 2 sata na HRTu o ovom slučaju.
Prodajem Vijećnicu - 061 225 883
djeca od 12 god su tehnoloski pismenija od nase policije I sudstva. to se jos od pisace masine nije odmaklo
Sad se izgleda javlja i ko jeste prevaren i ko nije. Ovo će biti dobar fol i za ubuduće.
sarajvo ,visestoljetni gradic prevare i zayeba
Došle cure, moj Davide.
Šta očekivati drugo u gradu u kome je sve velika prevara.
Svake godine se u Hrvatskoj prevari na 1000 turista za ljetovanje pa nije to problem Hrvatske ili gradova u kojim su prevareni turisti. Ljudi trebaju biti oprezniji prilikom rezervacija .
Pa ako je primao uplate morao je imati otvoren racun u banci. Realno ga mogu naci za sat vremena,medjutim nikad ga ne mogu osuditi srazmjerno koliku je stetu generalno nanio.
David Perić??? hahaha
Ovaj sto je dao komentar da taj prevarant nije uopste iz Sarajeva a mozda ni iz Regije je najlogicniji. Danas imate hakere u citavom svijetu koji mogu napravit da vas glava zaboli a ne da izdaju neki apartman koji ne postoji.
Sta ocekivati od Sarajeva
A ti baš znaš da je ovaj prevarant iz Sarajeva samo zato što živi ovdje? Vido si mu CIPS i rodni list, je li? Koliko ti je godina? 17?
Nek trojkaši istraže sebe
SDA kriminalno familijarno politickA organizacija
Lik izdaje stan preko Booking u ulici Dzemala Bijedica 279. Lopov i prevarant. Nadam se da ce ga Booking iskljuciti
Internetske prevare su svakodnevne u svijetu. Kakve veze ima grad sa ovom prevarom. Nije postojala lokacija pa kako ce grad garantovati za nesto sto ne postoji. To je slicno kao kad su Kirku Daglasu prodali Vijecnicu. Klijenti koji su putem interneta prevareni (Booking.com) logicno je da se obrate toj stranici pa ako ne dobiju odgovor onda i MUP-u.
ne kontam ako su bookitali preko bookinga imaju zastitu od prevare. Ako su ko klocrvi nesto unaprijed platili mimo bookinga sami su krivi
nije paypal postao bezveze sto jeste ako ne dobijes uslugu paypal povuce pare. predlazem uvijek preko njega placati
u vecini slucajeva na webu ako neko ne prima paypal kao sredstvo placanja klonite ga se
Digitalna nepismenost
ovo nema veze sa digitalnom nepismenoscu, booking bi trebao imati neku vrstu verifikacije za stanodavce s obzirom da je "legit" stranica
Rsv s tim se slažem, ali ima i nepismenosti
Prijavljeni i regularni apartmani koji su i pri Bookingu moraju biti na internet spisku Turisticke zajednice.Najmanji ie problem turistii otic na stranicu Turisticke zajednice i provjerit prije rezervacije ma Bookingu.