Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije-tužioci-advokati, trougao opasniji od Bermudskog.
BiH pravosuđe je rak rana cijelog društva. Daleko gore od političara. Mafija preko pravosuđa (ne svih) drži u šaci i ucjenjuje političare. Skoro svi političari su ucijenjeni jer su im puni džepovi oraha. SMEĆE.
Na žalost sve smrdi od VSTV
Jednake kazne za one koji uzimaju i one koji daju mito.U tom smo izuzetno pokvaren narod.Svako želi da završi nešto preko štele.Da ne čeka u redu.Da se 'zahvali' za pruženu uslugu,koja mu ionako pripada ili je već platio taksu i tako u nedogled.A isti ti koji DAJU govore kako ništa ne mogu da završe bez štele.U stvari ne žele da čekaju i žele da se hvale kako oni imaju 'tamo nekoga' da im je 'to' završio i da su važni u raji.
neke stvari se fakat, ali baš fakat ne mogu završiti bez štele u normalno vrijeme. Šta će mi pregled kod doktora za 6 mjeseci ako sam sad bolestan?
U VSTV, tačnije Uredu disciplinskog tužioca, imate praksu, kao nigdje u svijetu, da ne možete da se žalite na odluku disciplinskog sudije pojedinca, koji, kada se radi o "njegovom" sudiji ili tužiocu u pravilu odbija pritužbu. Bez obzira da je je disciplinski prekršaj napravljen ili ne. Dobra fora da se međusobno štite i jedni drugima čine usluge. Tipa "ja za tebe donesem jednu presudu bez osnova, a ti mene ne procesuiraj disciplonski. MAESTRALNO I SVI ĆUTE. ALI, NEĆE DUGO.
ma nek smrkova tetka kajmakovicka bude glavna, to ce biti pravna drzava
Zato razni kriminalci, kamatari, ubice...Šetaju gradom, izlaze prije vremena iz zatvora, dobiju male kazne, vikend obavezno kući...SDA nam je to dala...kriminalna organizacija.
Korupcija unistava svaku drzavu! Zato, pamet u glavu kod glasanja! Ove nacionalne partije su leglo korupcije! Ista stva je i u Hrvatskoj i u Srbiji. Samo gradjanske drzave nude ravnopravnost svima!
Isto kao što ima zakon da kad osoba učini zločin s predomišljajem, takonisto treba biti zakon da ako je studija/ica upatljani u korupciju treba im najstrožija kazna.
stizu dolari
Pa više je kriminalaca na slobodi nego u zatvoru! Neke kriminalce policija i po dva puta u 24 sata hvata u činjenju kriminalnih djela a ovi ih puste!
Sudije i tužioci su najkorumpiraniji u ovoj državi!
Korupcija pojede ovu državu! Dobro je iko ostao u toj rupi. Za 10 god biće tu samo penzioner do penzionera
...a tek ginekologa i dr medincinskog osoblja...
pravosudje kontrolisu stranke u vlasti a clanovi strani u vlasti se otvoreno bave kriminalom i uticu na pravisudje. znamo ko je takav 'krug' uspostavio i kome to odgovara. ipak, mozete izaci na izbore i rastjerat bagru ili ne. kako vam volja.
Sudstvo i policija,najveća korupcija.
Prvo mito koje su dobili je bilo 96 godine napalata ratnih plata iako su tih godina samo na papiru vodjeni da rade.
Svi doktori i sudije koji uzimaju mito mogu slobodno da kazu da im diploma obraz ne vrijede nista.
Uskoro pokrećem YouTube kanal ide razotrkivanje krezavih SDA tallibana iz 23% i live uživo