Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isak trpa nevadi , bravo
Trpa al sebi u džepove a glupu sirotinju kupuje ovakvim jeftinim izjavama
Izjava za naivne bošnjake. Raja su oni, zajedno uzimaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
U jbt jest opasan
Dodiku je prpa, steze se obruc sa kreditima, a ako proglasi nezavisnost ne zna sta ga ceka. U RSu je 1 penzioner na 1 radnika, vecina stanovnistva starci. Procjene su da moze krenuti u rat sa maksimalno 5000 vojnika.
Samo ostro i jako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbija od do Niko nesmije da vas bije osim Nase i Vase Milicije😊😊😊
Znaš kako kažu: sve je šala i zezancija dok ne postane stvarnost. Nije nama Bosnjacima pametno biti neoprezan sa ovima preko Drine.
Ramo priprema predizbornu...
Ramo najjaci lik u vladi FBiH
Izgleda da je Ramo gledao previše filmova od Van Dama. Baš se uživio u ulozi glavnog lika.
Ramo i Helez se uzivili, ne dao Bog da krene naopako, ako nas ovakvi budu spasavali, tesko se ga nama.
Tresla se gora rosio se🐁
A u 11:02 proglašenje Republike Bosne i Hercegovine.
Neka Ministar Federacije se bavi poslom u Federaciji!
A ko ce da ga hapsi, je li? Vi mislite da je srpski narod u ratu 90-ih dao tolike živote, da bi se zapad i vi iživljavali sa Srbima? Opet upadate u istu zamku kao vaši preci, da vas zapad na Srbe huška i opet ćete lošije proći? Šta to radite, jeste normalni?! Budite malo svoji, oterajte zapadne protektorate iz BiH, sami odlučujte o sebi, nije vam Srbin neprijatelj. Ali znajte da vas Srbin sledeći put neće svrstati na stranu pobednika, bolje se sad odlučite gde ćete!
nenormalni, ne laj, vi ste krivci za sve ratove i nedaće, spasio vas NATO od totalnog poraza a ti i dalje laješ o nekakvim srbaljima erojima ?? mrš
Sjetim se Bijeljine, Zvornika i Foče 92-ge na to tvoje nije vam Srbin neprijatelj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isače nisi Vitez.Djecu neces u rat.Poslat ces ih negdje daleko,tako da nehuškaj bolje bi vam bilo,da pravite kompromise.
Kao sto danas pise Aleksandar Trifunovic za buku "Dodik ne blefira". I ja mislim da ne blefira jer nema kud radi tolikih dugova koje je nagomilao i nada se otcijepljenjem preliti sve na BiH sto bi bio ovaj krnji dio na 51%. Niko sa strane nece prstom mrdnuti na to, nikakva licemjerna EU, nikakve SAD. Po meni vrlo izgledna stvar. Na koju su "nasi" preplaceni i preskupi politicari potpuno nespremni.
kod sina ga strpaj u zatvor, a drugi sin nek donese zakon da ostaje doživotno 😂
Ne seri Ramo, lako je srat po Sarajevu
Ovaj i Dodo mi nekako liče. Glava na isti kalup, blago teleći pogled, kur.. nje...