Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovom gilipteru dobro ovdje, ponekad izrekne poneko sranje, i to je to.. Ublehasu, razguli odavde, i ti i Evropa, nemojte nam vise pomagat'.
TACNO...DOSTA VISE SDA,SDP,SBB,SNSD,HDZ,... sada treba da se izabezru neke nove stranke kao na primjer... SDA,SDP,SBB,SNSD,HDZ,... a ne SDA,SDP,SBB,SNSD,HDZ,... SAT CEMO PROMJENITI KAD NAM JE IZBOR UVJEK ISTI!?!!?!?!?!
E hvala Inzko za informaciju a sad mrš iz Bosne zarađivati pare na nečijoj tuđoj muci! Pi`ka li vam materina, dođete samo da uzmete pare i boli vas qurac kako nam je.
@ Zulfo puši mi Qar Ti bi ovako s kršćanima, poput Turaka nad Armencima... Evo, to su Turci... http://www.google.hr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fmatrixworldhr.files.wordpress.com%2F2013%2F11%2F1-armenke.jpg%253Fw%253D829&imgrefurl=http%3A%2F%2Fmatrixworldhr.com%2F2013%2F12%2F02%2Fpodrijetlo-zla-medu-ljudima%2F&h=352&w=478&tbnid=TIHeNcqhQEAZVM%3A&zoom=1&docid=jFpJ8EydW8bT8M&ei=25ouVIKXE-HQygPqoYHQDg&tbm=isch&ved=0CAgQMygAMAA4ZA&iact=rc&uact=3&dur=616&page=7&start=92&ndsp=16
@Mali Kninžda - Čovićevo biračko tijelo iz Širokog Brijega: http://imgur.com/mkagvty Ovo su slike iz 2010 godine, a ti i onaj Eugen Kvanternik dohvatili se nečega od prije 250 godina. Dakle, 9.5.1945 pobijeđeni su ovi što su 2010 nosili ove zastave. Zapadna Hercegovina nije doživjela niti će doživjeti katarzu od nacizma. Dragan Čović i HDZ su im dali ove zastave zato će u ponedjeljak, 13.10.2014. godine Martin Raguž biti novi hrvatski član Predsjedništva BiH. Podvucimo crtu - recimo ne Čoviću!
sto nam Cicko suknu kulturno...
Marš, što ih ti ne koristiš kad si tako pametan?!
LAŽEŠ! Radi svoj posao incko i pod hitno ukloni onu ukrštenu banderu sa Zlatišta, crkvu sa grobnice na Budaku, crkvu iz avlije Fatime Orlović, crkvene dvore sa porušenih bošnjačkih kuća u Bijeljini u kojima je orgijao kačavenda, obezbjedi bošnjačkoj djeci da u školama imaju nastavu na svom maternjiem jeziku... Radi svoj posao po dejtonu koji ti je dat hinjavi katoliče umjesto što prosipaš šuplju!
O našoj sudbini više od 20 godina drugi odlučuju mada redovno izlazimo na Izbore. Ovoga puta uzimamo sudbinu u svoje ruke i bojkotujemo Izbore, radi naše bolje budućnosti
Dobro čovjek kaže ""imate Bonske"" ovlasti 12-og pa bujrumAko vam valja glasajte za postoječu garnituru i šutite, ako nevalja birajte sve osim SDA, SDP,, HDZ, jer su oni na vlasti 23 god.
Istinu covjek govori, no ko je on, da li i on ima ta neka ovlastenja il su mu ukinuta
Ziva istina!
3 miliona glasača u BiH iskoristiće Bonske ovlasti i smijeniti crveno-komunjarske smrdljive pacove Lagumdžiju, Nikšića, onog Šućura što već 18 godina spava u Parlamentu FBiH, Damira Mašića, Damira Hadžića, Ensada Karića, Elvedina Grabovicu, Igora Kamočajija i njegovu Katarinu, zatim Hamdiju Lipovaču, Sašu Magazinovića i ne mogu se sjetiti kojih sve ne isprdaka, A isprdak Bakir Hadžiomerović Predsjedništvo BiH moći će vidjeti samo izvana kad bude se Titovom vozao. Bosanac ateista neće sjediti na bošnjačkoj fotelji. Jasna se razlika između Bosanca tj Jugoslovena i Bošnjaka.
Hoce,3 miliona glasaca ce u zatvor da smjetse clanove kriminalne organizacije zvane SDA,koja je 20 godina pljackala i unistavala ovu drzavu.Eno vas je CAusevic prozvao sve,sad ce te jedan po jedan tamo gdje vam je i mjesto. Komunisti su gradili Big 50 godina,vidimo da je grade opet,i narod nije toliko ogranicen da to ne vide.Kriminalnim talibanima iz SDA je ovih dana pocetak kraja,pa i BAKir Izmetbegovic to tvrdi.Veliko posmpremanje u SDA,samo nije svjestan da ce i on da leti,u muriju.
Gdje ona Zbanila da mu kaze "mars kuci"?