Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganci 1/1
Hahahahha nedostupan za pravosuđe ali pravosuđe nije nedostupno njemu. Kako će sad masno naplatiti od praunučadi nam 🤣😂🤣😅 kod nas je najbolje biti stranac
Tako će i u našoj maloj žabokrečini samo progoniti govor lokalnih jada koji ne mogu priuštiti otići vani pa da ko gospoda šire kakav god govor požele
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad drzava dopusti da je indijci varaju znas u kakvu je dubiozu dospjela.
Da niste bili pohlepni pa pustili ovog firauna na slobodu, danas bi lezao na teskoj robiji, vracao pare sto je pokrao, i ne bi mu pale na pamet ovakve gluposti..Sad, jos ce i dobiti drzavu na sudu, pa cemo mi njemu morati platiti!
Sejdic-Finci- Mittal arbitraza
SDA na vlasti od rata, napravili državu za svjetske i svoje kriminalce, uništili BiH ko niko, od njenog postanka
propast necemo spasa nam nema
zdravije bakarni oluk ispusit nego kroz zenicu proc
Svu svjetsku ološ su dovukli ovde ko biva investitori, a prodali državnu imovinu, obogatili se vlastodršci, a narod neka puši, zato Tito nije, dao nikome da prismrdi u Jugu, sve, smo sami proizvodili i narod imao posao, sada koneštonju uvoze, smeće od hrane pa, do svega, serem vam se u dtžavu koju ste napravili za, sebe i svjestke prevarante
Kineštinju
sta ocekuje te od indijanca
A zasto se ne trazi da nam se isporuci ova rugoba??
gonite ovakve.ne dajte im da oni nešto započinju .to su samo kriminalci koji dođu na prevare.vidite i onaj u aluminijskom.prenio posao u Panamu .to su proleteri,profiteri.
sklonite lika sa naslovne!!!! 2h ga gledam vec!
Na faci mu vidis da je prevarant. Njemu nisu smjeli dozvoliti da napusti drzavu dok se to ne rijesi. Svaka zemlja bi ga uhapsila do okoncanja postupka.
cuj nece da se odazove..... jarane zapljena imovine i cao nek se materi ne odaziva
Sve je ovo trece poluvrijeme. Samo treba saznati ko mu je dozvolio da to privatizira na taj nacin, da tolike godine radi sta je radio... E tom/njima treba klicu zatrijet' a nije tesko ni pogoditi iz kojeg naroda/stranke ti dolaze.
Malo sto je pokrao koksaru, sad ce i drzavu dobiti na tuzbi.
Doveo ga tadašnji ministar za industriju Burgić Mustafa i premijer TK, naravno iz SDA stranke, ljubili se sa akrepom prilikom potpisivanja ugovora, mislim da je to bilo 2004. godine. Fakat je da je GIKIL počeo proizvodnju i dobro je poslovao, radnici su imali dobre plate, ali lopina Mital međunarodni mafijaš i lopov opljačkao je koksaru i umjesto da ulaže, sve je stavio pod hipoteku, zato je i dobio nogu i naravno optužnicu.