Zenica
293

Iftar za sve radnike koji su bili uključeni u rekonstrukciju Bilinog Polja

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Večeras je na stadionu Bilino Polje organizovan iftar i večera za sve izvođače radova na rekonsturkciji glavnog terena.

Večeri je prisustvovalo više od 70 radnika iz više firmi koje su od početka svojim zalaganjem doprinijeli rekonstrukciji glavnog terena bh. hrama nogometa.

"Alba kao firma koja je izvršila završne radove procijenila je da treba napraviti neku zakusku pa smo evo napravili iftar i večeru za sve učesnike koji su u prethodnih dva i po mjeseca doprinijeli na izgradnji glavnog terena stadiona Bilino Polje. Ja sam zadovoljan odzivom i mislim da su ovo ljudi koji su iznijeli veliki teret na svojim leđima i red je da se počaste", izjavio direktor Albe, Muhamed Begagić.

Svoj doprinos ovoj večeri dali su i nogometaši Čelika koji su došli sa upravom i popili piće te družili se sa prisutnima, a poslije toga su po prvi put izašli na travnjak Bilinog Polja.

"Stadion je super, sve je dobro odrađeno i jedva čekam da krenemo igrati utakmice na Bilinom Polju. Sigurno, još mnogo treba da se uradi, ali kada se završi i dotjera, biti će savršen", izjavio je Elmir Kuduzović.

Organizator iftara i večere bila je firma Alba Zenica kojoj su pripali završni radovi koji obuhvataju njegu travnjaka i usavršavanje do 1. septembra 2012. godine.