Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhah koja ljubomara iz Rezervata Srpskog
Jesi ti svjestan kako si retardiran sada ispao ?
pa nemoraju svi bit muslimani a bogami radniku ne smeta dal ej iftar vecera ili bilo kako nek je obrok posteno su zaradili
zna se da je islamska ali nemoj zaboraviti na svega 24% hihihihihihihi
Da pjevamo o Naseru ? pa zar nije on u zatvoru ? oops, zaboravio sam da vi i nemate zatvora.
DA... Iftar na Bilinom Polju...ima li ko šta protiv...Zenica-Bosanska Medina...ima li ko šta protiv...kome smeta nek se žali visokom predstavniku :))))
Bolan, bolan pa nikad haman pameti ovdje nema. Od preko 20 komentara niko ne reče barem iz kurtoazije \"čestitam, sve najbolje svima nama, daBogda nam svima u ovoj napaćenoj državi bilo ovako i još bolje itd\". Al ne, mora se naopako pa hajd! Od srca čestitam i nek nam je svima bolje . NicaZe.
ovakvi su i stvorili dodika i zahvaljujuci ovakvim on radi to sto radi. lako mu je ubjediti onaj tamo narod da su ovdje svi ovakvi kad se i poslovne proslave zovu - iftari...
MultietniĆna Zenica....\"Za SVE radnike Iftar\", znači SVI DO JEDNOG radnici muslimani ;) toliko o bošnjačkoj multikulturalnosti.
Znaci li ovaj \"iftar\" da su svi radnici iste nacionalnosti, a uz to su svi jos i vjernici??? Ili je to samo pretpostavka organizatora??? Zasto me ovo podsjeca na Dodikovu RS???
Valjda je bilo pivare
samo nek je sadake...G.o.vn.o bi pojeli da mogu.
jesu li ovo sve muslimanskii radnici pa je iftar čuj iftar?????? jel to ta Alijina multietnička BiH nanu li vam klix-sda-ovsku
Ovaj ce iftar biti odbijen od plate.
Svaka cast svim radnicima sto su radili po velikim vrucinama !
Ko to sinoć kroz Kravicu prođe Naser Orić, nije Karađorđe Nije Đorđe, nije Đorđe Ne smije da dođe. Ha čet-nik, valja li ova..reko kad pjevamo o Aliji, da malo zapjevamo i o Naseru.
Jos da su ovo radnici a ne neke guzonje pa ajd...